Sari la conținut

Componente electronice , placi vechi electronice , caut !

Barbos Radu

Postări Recomandate

Caut piese vechi,diode si tranzistori cu germaniu sau siliciu , circuite integrate vechi analogice  sau digitale  rezistoare ,condesatoare  . Daca  aveti si nu folositi , vreti sa scapati de ele , daca le dati asa ... fara bani :hi:

chiar si placi electronice , vechi ,defecte etc. dati un semn ... eu le folosescla va scap de ele ,va multumesc  !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am asa ceva si placi si piese vechi care nu au fost instalate vreodata componenete de statii cristale de cuart nefolosite multe overtone si alte placi televizoare si industriale. singura problema e ca vreau sa scap de toate odata si stau la tara numai daca vine cineva cu o masina sa le ia, o fi vreo 60kg.

In legatura cu mottoul, inveti pana mori but slower and slower, si vine o vreme cand uiti mai repede decat inveti.

• Like 1
Link spre comentariu

Am asa ceva si placi si piese vechi care nu au fost instalate vreodata componenete de statii cristale de cuart nefolosite multe overtone si alte placi televizoare si industriale. singura problema e ca vreau sa scap de toate odata si stau la tara numai daca vine cineva cu o masina sa le ia, o fi vreo 60kg.

In legatura cu mottoul, inveti pana mori but slower and slower, si vine o vreme cand uiti mai repede decat inveti.

Va multumesc domnule cavit , o ce bine mi-ar prinde acele componente si placi , chiar m-ar ajuta mult ! Problema e ca nu am pe cine trimite cu o masina acolo ! Poate aveti vreo idee ?  :down:

Link spre comentariu

Buna seara.

Domnule Barbos Radu, mi-au ramas prin pod mai multe placi de la tv. alb-negru, cu lampi, tranzistori,si integrate de pe vremea cind  reparam aceste aparate. Sunt insa incomplete si prafuite si le mai pastrez inca in speranta ca voi reusi sa-mi completez un TV (AN evident) cu lampi si unul cu tranzistori/integrate, fiind un nostalgic al acelor vremuri. Pe celelalte vi le pot oferi daca aveti ce face cu ele, nu vreau sa le dau la colectionarii din nationalitatile conlocuitoare care le duc la fier vechi.Dar problema ramane aceeasi:stau la 70 km de Focsani.

Editat de aureliann
  • Like 1
Link spre comentariu

Buna seara.

Domnule Barbos Radu, mi-au ramas prin pod mai multe placi de la tv. alb-negru, cu lampi, tranzistori,si integrate de pe vremea cind  reparam aceste aparate. Sunt insa incomplete si prafuite si le mai pastrez inca in speranta ca voi reusi sa-mi completez un TV (AN evident) cu lampi si unul cu tranzistori/integrate, fiind un nostalgic al acelor vremuri. Pe celelalte vi le pot oferi daca aveti ce face cu ele, nu vreau sa le dau la colectionarii din nationalitatile conlocuitoare care le duc la fier vechi.Dar problema ramane aceeasi:stau la 70 km de Focsani.

Domnule Aurelian , va salut pentru inceput si va multumesc pentru interesul dumneavoastra asupra acestui subiect . Nu , sub nici o forma , nimic electronic nu ajunge la gunoi , nu in cazul meu ! Nu am nici un contact cu ceilalti conationali , a nu se intelege ca am ceva cu ei , dar nu sub nici o forma  sunt sunt "de schimb" ori in scop comercial . Eu folosesc , in propriu-mi folos , pentru "experimente" daca doriti , in audio in special si electronica evident . Recuperez tot ce este bun,pasive sau active,componente ma refer, "cochetez" cu audio ... retro audio mai exact . Propuneti o cale , o solutie de transport , multumesc , numai bine ! :hi:

Editat de Barbos Radu
Link spre comentariu

Daca ati gasit sau va hotarati asupra unei medode de transport , va rog sa ma anuntati . In legatura cu mottoul , imi vine greu sa cred ca vine ziua cand nu am sa mai am treizeci si unu de ani si va veni perioada cu ... "slower ca melcul" , o glumita evident ! :giggle:

Numai bine ! :hi:

Editat de Barbos Radu
Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Buna seara.

Dupa cum se poate observa, accesul meu la internet este sporadic, si regret acest lucru, dar nu prea am variante. Pentru problema cu transportul "materialelor" pe care le am disponibile ....Eu pot aduce la Focsani o cantitate care umple portbagajul unei Dacia-break. Daca aveti  masina si aveti vreun drum prin zona Focsani-Tecuci-Panciu-Odobesti-Marasesti, luam legatura si ne gasim. In varianta Fan-Curier, sau drum special pentru asta, circula pe aici expresia profund filosofica "Nu face mortul cat sicriul".

Numai bine!

• Like 1
Link spre comentariu

Buna seara.

Dupa cum se poate observa, accesul meu la internet este sporadic, si regret acest lucru, dar nu prea am variante. Pentru problema cu transportul "materialelor" pe care le am disponibile ....Eu pot aduce la Focsani o cantitate care umple portbagajul unei Dacia-break. Daca aveti  masina si aveti vreun drum prin zona Focsani-Tecuci-Panciu-Odobesti-Marasesti, luam legatura si ne gasim. In varianta Fan-Curier, sau drum special pentru asta, circula pe aici expresia profund filosofica "Nu face mortul cat sicriul".

Numai bine!

Buna ziua  , v-am trimis  un mesaj privat , intr-o pauza la serviciu de pe telefon !

Numai bine :hi:

Anuntul este de actualitate !

Editat de Barbos Radu
Link spre comentariu

Oferta este inca valabila,caut in special ,diode , tranzistori de audiofrecventa , de mica,medie si mare putere. Rezistoare,condensatoare,etc Tranzistorii si diodele atat cu germaniu cat si cu siliciu , la toate piesele nu conteza vechimea sau cantitate ! Cine are , nu le mai foloseste si ii sunt de prisos , le tine undeva lasate la naftalina !

Va multumesc !

Sarbatori fericite si o zi buna ! :hi:

Editat de Barbos Radu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock