Sari la conținut

am 1100

bvm

Postări Recomandate

Buna ziua , am intrat in posesia unui am 1100 si vreau sa il restaurez si sa il trec pe iesire directa la boxe , imi puteti da mai multe informatii ?

post-23309-0-72662000-1458576672_thumb.jpg

post-23309-0-45741800-1458576686_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cand ne gandim sa restauram un amplificator audio ar fi bine sa avem ca obiectiv pastrarea schemei originale folosind componente electronice noi, coroborat cu repararea tuturor lipiturilor. Asta nu inseamna ca nu ar fi bine sa renuntati la transformatorul de iesire dupa ce imprealabil v-ati documentat suficient de bine in ceea ce priveste puterea etajului final si impedanta minima admisa. Adica, nu are rost sa restaurati un etaj final vechi facut sa mearga pe 16 Ohm pe un transformator de iesire, ca mai apoi sa renuntati la trafo de iesire, pentru ca cu certitudine nu veti gasi difuzoare de 16 Ohmi asa usor prin comert si nici nu are rost sa va complicati cu conexiuni serie. Deci, mare atentie si la acest aspect.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock