Sari la conținut

Amplituner Onkyo TX-7840

Danudanyel

Postări Recomandate

Am o intrebare poate cineva ami poate da un sfat am un amplituner onkyo TX-7840
Trebuiesc cuplate toate boxele pe cele 6 iesiri pentru a putea controla volum si celelelte functi ?
Am 2 boxe le cuplez pe iesirea main functioneaza ok ia toate comenzile
Daca le cuplez pe iesirea remote imi reda cam 25% din volum clar dar nu raspunde la comenzi volum,bas,inalte si toate celelalte
Iar daca le cuplez pe iesirea rear speakers imi reda pot controla volumul dar celelalte functi nu raspund.
La fiecare din etape setez pe iesirea care trebuie.
Nu am un manual de utilizare tot ce am gasit pe net este in limba germana

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am o intrebare poate cineva ami poate da un sfat am un amplituner onkyo TX-7840

Trebuiesc cuplate toate boxele pe cele 6 iesiri pentru a putea controla volum si celelelte functi ?

Am 2 boxe le cuplez pe iesirea main functioneaza ok ia toate comenzile

Daca le cuplez pe iesirea remote imi reda cam 25% din volum clar dar nu raspunde la comenzi volum,bas,inalte si toate celelalte

Iar daca le cuplez pe iesirea rear speakers imi reda pot controla volumul dar celelalte functi nu raspund.

La fiecare din etape setez pe iesirea care trebuie.

Nu am un manual de utilizare tot ce am gasit pe net este in limba germana

E si normal ca pe unele din iesirile amplitunerului sa nu ai mai mult decat un control de volum fara corectii pentru ca acolo corectiile se fac digital : intarziere / schimbare de faza etc etc .

Daca ai numai doua boxe clar vei folosii doar iesirille front ale amplitunerului si il vei seta pentru functionarea in regim stereo ( 2 canale ).

P.S. pentru a asculta muzica nici nu ai nevoie de mai mult de 2 boxe , restul de variante 3 +1 / 5+1/ 6..7+1 etc. sunt pentru filme pe muzica se auzindu-se ca o cizma . :giggle:

• Like 1
Link spre comentariu

E si normal ca pe unele din iesirile amplitunerului sa nu ai mai mult decat un control de volum fara corectii pentru ca acolo corectiile se fac digital : intarziere / schimbare de faza etc etc .

Daca ai numai doua boxe clar vei folosii doar iesirille front ale amplitunerului si il vei seta pentru functionarea in regim stereo ( 2 canale ).

P.S. pentru a asculta muzica nici nu ai nevoie de mai mult de 2 boxe , restul de variante 3 +1 / 5+1/ 6..7+1 etc. sunt pentru filme pe muzica se auzindu-se ca o cizma . :giggle:

Desigur asa il folosesc pe iesirea front dar nu eram sigur cerdeam ca este ceva defect atunci cind am vazut ca nu-mi ia comenzile pe celelalte iesiri.

Multumesc pentru informatie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock