Sari la conținut

Emitator radio

adry

Postări Recomandate

M-ar interesa sa construiesc un emitator radio cu frecventa variabila si un receptor tot cu frecventa variabila. ma intereseaza pentru inceput pentru "controlarea" de la distanta (de la minim 20 metri) a 6 comenzi (pe care sa le pot inlocui, adica sa le inlocuiesc cu alte dispozitive care functioneaza cu aceleasi cerinte electrice). Pnetru cele 6 "comenzi" am nevoie de 3 volti la fiecare. Dca se poate, sa nu aiba nevoie de microcontrolere si alte chestii de genu' acesta. in principal sa fie din condesatori, rezistente si tranzistori, dar putini. Eu locuiesc in Focsani si nu prea gasesc astfel de componente.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"controlarea" de la distanta (de la minim 20 metri) a 6 comenzi

Adica o telecomanda cu 6 canale?Fiecare cu comanda, on/off,sau lineara(progresiva)?

P.S.

Doriti sa-l construiti Dvs.sau sa-l cumparati?

Link spre comentariu

Eu a-si aborda problema altfel, adica in primul rand partea de codare/decodare pe cele sase canale. Doar dupa aceasta a-si cauta scheme radio. Cauta pe net scheme de comanda prin doua fire cu sase canale, dupa aceea va fi usor de adaptat la un emitator pe care-l cauti ulterior.

Link spre comentariu

• 1 year later...
Vizitator Geokm5

Asi vrea si eu o schema pentru unu care sa bata 2 km. si daca se poate si niste dimensiuni pentru antena J-Pole

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock