Sari la conținut

Postări Recomandate

Ma gandesc sa achizitionez un ventilator de baie care sa traga aburul si sa-l scoata pe fanta de la aerisirea din baie si nu stiu ce model sa aleg!!!!!

Baia are cam vreo 5 sau 6 mp, inaltime 2,5m. Nu am geam in baie care sa dea afara de asta vreau sa montez asa ceva.

Am vazut in comert ventilatoare cu diverse caracteristici. Din ce am citit se pare ca ar fi nevoie de un ventilator capabil de cel putin 120mc/h. Credeti ca este o idee buna sa inlocuiesc fanta de la aerisirea de la baie cu un ventiator din asta:

http://www.emag.ro/ventilator-cu-jaluzele-automate-si-timer-diametru-125mm-cu-debit-185mc-h-vents-125mat/pd/DF62VYBBM/

???

Dar cum functioneaza ventilatoarele de astea cu clapeta antiretur ? Conteaza ? 

E bine sa caut ceva si cu senzori de umiditate?

Si care este cea mai buna metoda de alimentare: direct din circuitul electric care alimenteaza becul din baie sau din doza de iluminat ? Cum e mai bine ?

:scratchchin:

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6061-sfat-achizitionare-ventilator-baie/
Distribuie pe alte site-uri

Si eu intentionez sa achizitionez un ventilator de baie, un model foarte asemenator cu cel de mai sus.

Gasisem pe net, undeva dar nu mai retin exact link-ul, modul cum se determina capacitatea de ventilatie (redata in acei m3/h) in functie de volumul incaperii. Cauta un asemenea website si daca obti un rezultat care sa conduca la un ventilator cum este cel de mai sus, inseamna ca e bine ales. Mai ramane de vazut in timp cum se comporta sau cat de fiabil este.

Un al lucru foarte important este tensiunea de alimentare si protectia anti-incalzire dar si anumite facilitatii cum ar fi un banal timer.

Numai bine

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6061-sfat-achizitionare-ventilator-baie/#findComment-63927
Distribuie pe alte site-uri

• 1 month later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock