Sari la conținut

Brad natural sau artificial ?

elco

Postări Recomandate

In primul rand un Craciun Fericit la toata lumea si pentru ca tot am avut niste discutii cu niste vecini de bloc legat de bradul de Craciun, vroiam sa citesc si aici cateva pareri despre acest lucru.

Asadar, am auzit vecini care, din lipsa spatiului in casa, nu si-au achizitionat un brad natural ci unul artificial de dimensiuni potrivite. De nevoie ii inteleg dar credeti ca mai exista acel miros de brad care il da un brad natural in casa ?? Mai au sarbatorile craciunului acelasi farmec?

Si inca o chestiune pe care as vrea sa o discutam aici, ca tot e sarbatoare - mai este in vigoare in RO regulile alea date pe la TV cu sacrificarea porcului (traditional) sau mai sunt cazuri cand se sacrifica traditional ? Am citi ca niste romani din America au sacrificat un porc in stil traditional romanesc si a venit politia peste ei!

:cool:  :ball:

Editat de elco
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Evident nimic nu se compara nimic cu un brad natural,mirosul,tepii....parca iti aduce natura in camera.Totusi pe de alta parte spatiul la unii dintr-e noi este o problema , alta fiind padurile,oricum se defriseaza "la greu" asa ca poate unul , sa-i spun ecologic , ajuta atat natura cat si spatiul de locuit.Cat despre traditia taierii porcului acasa,crescut de tine sincer ... nu poti compara ce ai crescut tu cu acea carne injectata cu apa sau cine stie ce mai chimicala asa ca sunt "PRO" taiatul porcului ! Sarbatori fericite cu liniste si pace in suflete precum si multe bucurii ! :cheers: 

Link spre comentariu

Un brad natural are mirosul lui specific, nu se compara, iar daca locuiesti la casa si ai o curte generoasa ar fi pacat sa nu ai un brad natural in mijlocul curtii.

Porcul se sacrifica traditional in mult zone ale tarii. Citisem pe undeva: carnea de porc sacrificata traditional cica ar contine ceva mai multa andrenalina si din anumite puncte de vedere nu este chiar asa sanatoasa. Cred ca nici porcului nu-i convine asta sa fie haituit si sa gutaie minute in sir. Deci, cei din Vest si din SUA nu au schimbat regula sacrificari animalelor degeaba. Au si ei dreptate.

Apropo de treaba asta, stie cineva de unde se poate achizitiona un asomator pt. porc si cat costa? Am vazut metoda aci:

https://www.youtube.com/watch?v=de78R0tyLSs

CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!!

Editat de electricianu2010
Link spre comentariu

alta fiind padurile,oricum se defriseaza "la greu" asa ca poate unul , sa-i spun ecologic , ajuta atat natura cat si spatiul de locuit.

Nu stiu cat de ecologic este cel artificial, avand in vedere ca nu este biodegradabil si se consuma materie prima si energie pentru fabricarea lui(materialele).

Editat de miron1947
  • Like 1
Link spre comentariu

Nu stiu cat de ecologic este cel artificial, avand in vedere ca nu este biodegradabil si se consuma materie prima si energie pentru fabricarea lui(materialele).

Domnule miron 1947 sa stiti ca acesta nu este un factor la care m-am gandit si cred ca avei dreptate ! :hi:

Editat de Barbos Radu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock