Sari la conținut

Almanahul Tehnium

Postări Recomandate

Din pacate, nu am scanat revista Conex Club. Totusi, revista se poate posta aici doar cu acordul scris a proprietarului acestei reviste. Cum momentan acest acord nu exista, nu ne ramane altceva de facut decat sa gasim revista in alta parte, inclusiv "regie" (sau la magazin - daca mai exista - se poate cumpara).

Numai bine si succes la rasfoit almanahurile Tehnium.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am gasit si downloadat si revistele Tehnium din 71 - 90, chiar daca mai lipsesc din ele.

Sunteti amabil sa le uploadati si aici ?

Va multumesc anticipat!

Editat de M1Ha1
Link spre comentariu

faza cu conexu nuj ce sa zic daca tu ai cumparat revista faci ce vrei cu ea e propetate personama.....poti sa o multiplici si nu se va sti sa o dai la altii...da ma rog legea e lege....

Link spre comentariu

faza cu conexu nuj ce sa zic daca tu ai cumparat revista faci ce vrei cu ea e propetate personama.....poti sa o multiplici si nu se va sti sa o dai la altii...da ma rog legea e lege....

Gresit.

Connexul are drept de autor si te poti trezi cu necazuri.

Asa ca sa ajuti un prieten, merge. Nu se supara nimeni.

Dar aici nu cred ca se poate pune.

Parerea mea.

Stima.

Link spre comentariu

• 1 month later...

@iulidan2, nu stiu daca va referiti la colectia Tehnium sau Conex Club, dar m-am interesat de aspectul legal al problemei si cel putin in ceea ce priveste colectia revistei Tehnium foarte probabil ca in cursul anului acesta sa apara la rubrica Download din site-ul revistei Tehnium Azi. Din pacate nu detin toate numerele dar as dori sa reusim sa le avem pe toate. Am sa comunic in acest topic, la momentul potrivit, numerele din colectie pe care le am lipsa si poate cu ajutorul vostru o sa reusim sa le scanam.

In ceea ce priveste colectia revistei Conex CLub va trebui sa mai asteptam (mai multi ani). Momentan asa ceva nu se poate.

Numai bine

Link spre comentariu

• 3 months later...
  • 8 months later...

Foarte bun aideie ai avut , Multumesc pentru rabdarea de a seroxa tot, acum eu ma chinui sa le scot la imprimanta si sa le leg , Eu am pierdut colectia , de fapt am imprumutat-o cuiva care a zis atunci cand i-am cerut-o ca i-au frat-o vrajeala.

u respect tuturor,

CORSARUL

Link spre comentariu

• 1 year later...

Eu am ceva reviste....aproape 5.5Gb de la Tehnium.Nu stiu cum sa l pun p toate aici....azi pun doar numere lipsa din 96

961112i.part01.rar

961112i.part02.rar

961112i.part03.rar

961112i.part04.rar

961112i.part05.rar

961112i.part06.rar

961112i.part07.rar

961112i.part08.rar

961112i.part09.rar

961112i.part10.rar

961112i.part11.rar

Editat de jack_roby2008
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
 Share

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock