Sari la conținut

Almanahul Tehnium

donpetru

Postări Recomandate

Foarte bune intentia donpetru si chiar binevenita. Ar bine sa avem aici si colectia Tehnium dar acest lucru prespupune schimbarea titlului topicului, dar nu cred sa fie vreo problema. Marea problema e sa nu incalcam niste "drepturi de autor" dar oricum articolele sunt vechi iar prejudiciu nu exista....zic eu!!!!!!!!!!!! :134:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ar bine sa avem aici si colectia Tehnium

Daca reusesc sa am acces la un scaner A3,am sa incerc eu,cu scanerul A4,este mult de munca,fiecare pagina trebuie scanata pe cate o jumatate si ulterior legate, cele doua imagini in paint.

Link spre comentariu

• 7 months later...
Foarte bune intentia donpetru si chiar binevenita. Ar bine sa avem aici si colectia Tehnium dar acest lucru prespupune schimbarea titlului topicului, dar nu cred sa fie vreo problema. Marea problema e sa nu incalcam niste "drepturi de autor" dar oricum articolele sunt vechi iar prejudiciu nu exista....zic eu!!!!!!!!!!!! :134:

Eu nu am inteles niciodata treaba asta cu dreptul de autor la revista Tehnium . Ceasca era autorul si cu nevastasa .Daca astia au murit da le drumul sa curga ! Totul trebuie sa fie free! morning1.gif

Link spre comentariu

• 1 month later...

Mai clar, in respectivele "almanahe" nu e dispusa nici o rubrica/mentiune cum ca ar fi vreo marca inregistrata sau interdictii de copiere/multiplicare/distributie, in concluzie (ca sa nu zic "deci"), liber la publicare .

Link spre comentariu

• 4 months later...

Cu ajutorul utilizatorului edy_mertz postez mai jos alte almanahuri, asta dupa ce am rezolvat problema marimii atasamentelor.

ALMANAHUL TEHNIUM '82

TEHNIUM_82.part1.rar

TEHNIUM_82.part2.rar

TEHNIUM_82.part3.rar

ALMANAHUL TEHNIUM '89

TEHNIUM_89.part1.rar

TEHNIUM_89.part2.rar

TEHNIUM_89.part3.rar

ALMANAHUL TEHNIUM '90

TEHNIUM_90.part1.rar

TEHNIUM_90.part2.rar

TEHNIUM_90.part3.rar

Numai bine

Link spre comentariu

Poate ca pentru unii posesori ai colectiei TEHNIUM va fi de ajutor si "atasul" de mai jos.

L-am mai pus si in alta sectiune.

Daca moderatorii considera asta un abuz, imi cer scuze si rog sa-l stearga.

Mentionez ca din colectia din 70 pana prin 92 lipsesc vreo 5-6 numere.

Asa ca daca cineva le are pe toate si crede util efortul, poate sa completeze lista

Stima.

Bibliografie_Tehnium.xls

• Like 1
Link spre comentariu

znecula, e foarte buna ideea postarii bibliografiei TEHNIUM. Eu unul nu pot decat sa-ti multumesc. Cred ca si ceilalti utilizatori vor face asta.

Din pacate nu am toata colectia Tehnium dar tare mult as vrea sa adunam toate schemele de AAF publicate in colectie in topicul cu scheme de amplificatoare audio. Daca are cineva un scaner si poate sa faca lucru asta, cred ca merita cele mai calduroase multumuri si de ce nu, un premiu. first.gif

BAFTA. drinks.gif

Link spre comentariu

Vizitator iard

Multumesc!

Ma bucur sa le regasesc acum, la fel ca si atunci cand le gaseam la chioscul de ziare.

Pana prin ce an au mai aparut, ca dupa '90 nu le-am mai luat?

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

felicitari don multumesc pt volume

si as vrea sa mai zic o chestie nu vreau sa fac reclama da nu aveti scanate si cu reviste conex cred ca ar fi de ajutor pentru toti.......

Editat de trax
Link spre comentariu

Colectia revistei CONEX CLUB si TEHNIUM se mai gasea pe DVD sau CD, la studenti, in regie.

nu cred ca este permisa postarea revistei Conex aici....??//////////////

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock