Sari la conținut

Stop LED auto

dragos1294

Postări Recomandate

Buna seara, in schema atasata se reprezinta un stop auto  home made ( masina Seat Leon 1m) Prin rezistenta de 2.2kohm trece curentul care vine de la pozitiile masinii iar prin rezistentele de 470ohm( nu am avut la dispozitie rezistenta mai mica) trece curentul ce vine de la frana. Problema este ca, stopul original avea bec cu dublu filament pt pozitie si frana, iar eu am vrut sa pastrez oarecum asta si de aceea am pus cate doua rezistente si doar sa se modifice intensitatea luminii, cum spuneam, problema este ca daca sunt conectate amandoua firele( cele doua plusuri le la LEDuri) la mufa masinii nu se aprinde pozitia, daca scot unul din fire, fie de la pozitie fie de la frana LEDurile se aprind, ce pot sa fac pt a remedia problema, din cate mi-am dat seama ar fi o problema la calculatorul masinii care "vede" becul ca fiind in scurt. Ce fel de dioda imi trebuie si pe ce fir trebuie pusa pt a rezolva problema.

Multumesc anticipat.

post-11747-0-84385100-1448390100_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunteti sigur ca atat de la frana cat si de la pozitie vin doua plusuri de 12V ?? Dupa modul cum ati descris problema mai sus se pare ca nu sunt doua plusuri (in cazul dvs., desi in mod normal ar trebui sa fie).

Deci, verificati asta mai intai.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock