Sari la conținut

Problema vizualizare

edy_wheazel

Postări Recomandate

Cine imi modifica textul din reply,pe aria Retro audio?

Sa ma uit, dar la ce anume text va referiti ???

LATER EDIT: M-am uitat, dar la care post va referiti din aria retroaudio, la ultimul. Acum am intrat si eu pe forum dar ... ????

P.S. Sigur nu stie parola cineva ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Initial am scris randament prost si a fost modificat cu randament destept la ultimul reply.

Vad ca si aici imi schimba cu destept,desi eu am scris contrariu.Este cumva o logica a programuli,inlocuirea cu destept?

Link spre comentariu

Vad ca si aici imi schimba cu destept,desi eu am scris contrariu.Este cumva o logica a programuli,inlocuirea cu destept?

Da, cuvantul "prost" l-am trecut la cuvinte cenzurate aici pe forum si se transforma automat in "destept". Cred ca din cauza asta se schimba automat in postul dvs. legat de expresia "randament destept". Cred ca am sa-l scot de la cuvinte cenzurate.

LATER EDIT: Gata, am scos cuvantul.

Link spre comentariu

• 1 month later...
O problema.

Ptr. ca, contine cuvantul m a t i i si e trecut la cuvinte interzise.Cred.Daca-l scriu legat iese: &&&&&&& .

S-ar' parea ca aceste cuvinte interzise sunt continute in cuvinte nevinovate,ca in exemplul

informa tii. Am scris asa ca sa poata fi vizualizat.

Mai puteti scrie doar informati dar atunci s-ar' putea sa zica lumea ca nu stiti scrie gramatical.

So,...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock