Sari la conținut

Postări Recomandate

Atentie, in cazul utilizarii VTL5C1, in urma testelor efectuate, cea mai potrivita valoare pentru R12 si R45 este 10 kOhmi.

Va reamintesc cu aceasta ocazie ca mai sunt disponibile doar 4 bucati la pretul de 27 lei/bucata - din cele 4 bucati o bucata va fi gratis. Din pacate nu am compensat nimic cum spusesem de la 27lei la 25lei per bucata din cauza ca uitasem sa iau in calcul si comisionul de transfer bancar de aproape 5%. E important in aceste circumstante sa fim multumiti de rezultatul produs si chiar va rog sa va exprimati un punct de vedere vis-a-vis de acest lucru cand va sosesc cablajele. Si bineinteles, va invit sa postati cat de curand aici cateva imagini cu cablajele asamblate.

Intre timp, utilizatorul @ionut90 a renuntat la singura bucata de cablaj pe care vroia sa o achizitioneze (am compensat plata acesteia). Cred ca o s-o folosesc la pachetul cu 2xAV400v2 de care va spuneam mai sus.

De asemenea, multumesc tuturor celor care au avut interesul sa faca proiectul DP0257 realizabil practic "de fabrica". Si, bineinteles, daca vor mai fi utilizatori interesati, in cursul anului viitor voi mai realiza cablaje DP 0257. In acest moment sunt pe ordinea de prioritati si alte cablaje si ca intr-o familie saraca va trebui sa hotarasc ce urmeaza. Asa-i, din pacate, treburile printre cei pasionati de electronica! - spun, cred, fara sa gresesc. 

Numai bine

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5998-cablaje-cu-kit-dp-0257/page/4/#findComment-63431
Distribuie pe alte site-uri

Seara buna,acum am primit si eu PCB-urile,sunt superbe,calitatea este excelenta.Multumim Dompetru,le-am pus langa modulele AV400,si arata super.

Ar fi fost super si un PCB cu TA1000PS,insa nu am realizat numarul minim pentru comanda,era setul complet.

Cine stie,poate vine MOSUL cu  ganduri bune si le putem realiza in anul ce vine!!!

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5998-cablaje-cu-kit-dp-0257/page/4/#findComment-63442

Da, nu ar fi rau si niste cablaje la TA1000PS (desi acestui kit as vrea sa-i fac o mica modificare pe alimentarea preului) dar in acest moment, din cauza ca atunci nu au fost suficienti doritori, nu prea se poate. Daca vor fi sponsori cu cea mai mare placere voi da curs si acestei cereri de cablaje.

• Like 1
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5998-cablaje-cu-kit-dp-0257/page/4/#findComment-63444

Buna ziua Donpetru. Am primit cablajele. Sunt superbe!!! Mii de multumiri pentru un proiect perfect. Inca nu m-am saturat sa le admir. Ma abonez inca de pe acum la PCB pentru TA1000PS. Un PCB realizat industrial ar fi super.

Mai propun si realizarea unei surse SMPS pentru amplificatoare. Aveti dv. un proiect prototip. Poate il facem si vedem cum functioneaza si ce mai e de imbunatatit.  Pentru PCB apelam la prietenul Niksound care e mare mester, iar restul eu cu Niksound. Am ceva experienta  in SMPS. Poate vorbim pe MP de acest proiect daca sunteti interesat. Altfel apar o gramada de atot-stiutori care divagheaza nepermis fara sa vina cu nimic concret, incepe teoria chibritului, apoi reclame personale, jigniri reciproce si, la final,  se transfera balacareala de pe forumul vecin, aici.

Editat de gadrianno
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5998-cablaje-cu-kit-dp-0257/page/4/#findComment-63482

Am mentionat intr-un alt topic ca am un proiect prototip in derulare pentru o sursa SMPS auto de genul 12Vcc _______ +/-(25...70)Vcc dar nu SMPS care sa se alimenteze la retea. Am in plan si dezvoltarea unui SMPS de care spuneti dvs. dar asta dupa ce finalizez proiectele prototip la care lucrez acum. Am o idee in acest sens destul de buna si fiabila, dar putin mai costisitoare decat produsele uzuale din comert (nu cu mult, e ceva aproape nesemnificativ). Cand voi pune pe hartie solutia asta, nu pot acum sa va spun, cred ca cel mai probabil in a doua parte a anului viitor.

• Like 1
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5998-cablaje-cu-kit-dp-0257/page/4/#findComment-63483

Buna ziua,

Ma abonez si eu la proiectele de TA1000ps si SMPS pentru alimentare in domeniul audio.

Cu aceasta ocazie doresc sa urez tuturor multa sanatate, Craciun Fericit, si La Multi Ani!

Sa avem parte la anul de realizari cu succes!

• Like 1
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5998-cablaje-cu-kit-dp-0257/page/4/#findComment-63485

Seara buna,primul Preu+limiter montat si testat pe cablaj de fabrica.Functioneaza foarte bine(o sa fac o comparetie cu prototipul)  zgomotul de fond foarte foarte mic la volum maxim cu cabluri conectate la el. O sa vedeti fiecare cand o sa-l testati.

Pun cateva poze si ma duc sa ma mai joc cu el.O bijuterie!!!Felicitari Donpetru!!!

post-28325-0-07195800-1450888811_thumb.jpg

post-28325-0-79301600-1450888825_thumb.jpg

post-28325-0-32398400-1450888846_thumb.jpg

post-28325-0-73520100-1450888860_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5998-cablaje-cu-kit-dp-0257/page/4/#findComment-63490

Parca prinde viata un cablaj imprimat complet asamblat iar daca rezultatul este mult peste asteptari, asta inseamna ca am atins telul propus si anume sa construim un kit electronic care sa reprezinte un modul foarte folositor pentru finalizarea unei statii de amplificare PRO.

Felicitari pentru constructie si cu acest prilej as vrea sa vad si alte imagini asemenea postate si de alti utilizatori. Si, de ce nu, poate utilizatorul @niksound ne va arata cat de curand (anul asta sau luna viitoare) o imagine cu o statie de amplificare (GX400 sau AV400v2) care sa aiba la baza un modul DP0257!!!

Succes la mestereala tuturor. 

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5998-cablaje-cu-kit-dp-0257/page/4/#findComment-63499

• 2 weeks later...

Ziua buna,am terminat de asamblat prima statie avand la baza modulul DP0257,Am ales configuratia cu etajele finale GX400 pe mosfeti.

Primele impresii dupa montarea pe pozitie a Kit-ului(in carcasa),toate testele efectuate de mine pana acum facandu-se in afara carcasei.

Un zgomot de fond foarte foarte mic(mult redus fata de teste),eliminate toate zgomotele,parazitii captati de la celelalte fire,paraziti de la ventilatoare,brumuri mici,totul a disparut.La ascultare,un sunet foarte curat la volum mic (conteaza si sursa de semnal) la fel si la volum mare.

De mentionat,pentru a respecta schema de conectare a kit-ului cu finalii,ar trebui conectori Jack6,3 si potentiometri de volum izolati fata de masa(carcasa de tabla a ampului),acolo unde este cazul (modelul mufei jack si potentiometru).

Pentru montaj ar fi de preferat a se construi un sablon de carton pentru toate gaurile ce trebuiesc executate in carcasa,inclusiv cele doua gauri pentru semireglabili de la limiter,pentru un reglaj usor pe pozitia de lucru.

Urmatorul Kit o sa fie construit in jurul finalilor AV400v2,la aceasta lucrare trebuind sa confectionez carcasa,o sa fieceva mai deosebit.

In concluzie modulul DP0257 este foarte versatil,putand fi folosit la o gama variata de finali de diferite puteri.

Va prezint cateva poze cu lucrarea.

post-28325-0-14179100-1451993564_thumb.jpg

post-28325-0-71404300-1451993589_thumb.jpg

post-28325-0-18195600-1451993607_thumb.jpg

post-28325-0-69911600-1451993636_thumb.jpg

post-28325-0-11965000-1451993673_thumb.jpg

post-28325-0-89650700-1451993704_thumb.jpg

post-28325-0-96707900-1451993730_thumb.jpg

Editat de niksound
  • Like 2
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5998-cablaje-cu-kit-dp-0257/page/4/#findComment-63623

• 2 weeks later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock