Sari la conținut

Postări Recomandate

Multumesc roadrunner.

Pana la sfarsitul acestei luni rog ca utilizatori care si-au dat acordul mai sus, daca accepta pretul pentru 20bucati, sa confirme lucrul asta printr-un mesaj privat aici sau la adresa de email: tehnium[dot]azi@gmail.com urmand ca pana la sfarsitul luni noiembrie 2015 sa faca plata in contul pe care o sa vi-l comunic prin mesageria privata a acestui forum (cei care ati mai achizitionat cablaje este vorba de contul care l-ati folosit la plata cablajelor).

Daca pana la sfarsitul acestei luni se aduna 30 de bucati, cei care ati trimis bani corespunzator pretului per bucata de 20 bucati, voi scade surplusul platit din costul de transport (ca sa ne compensam). Sper sa fiti de acord cu aceste conditii. Mai multe detalii discutam prin mesageria privata a acestui forum sau la adresa de e-mail mai sus mentionata.

In ceea ce priveste cele 5 bucati comandate de utilizatorul @roadrunner mai sus, ca sa nu existe mai tarziu discutii ca as fi facilitat anumiti utilizatori, useri care au comandat mai sus un anume numar de bucati, vor primi o bucata gratis fiecare. Deci, daca au dorit 5 bucati, vor plati 4 bucati+transport, a cincea bucata PCB fiind gratis (in urma comenzi utilizatorului @roadrunner). Din cele 5 bucati comandate de roadrunner, daca va ramane o bucata sau doua in urma acestei distribuiri, la momentul potrivit voi stabili modalitatea de distribuire a lor (implicit criteriile de distribuire).

Multumesc inca o data utilizatorului @roadrunner pentru ajutor.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5998-cablaje-cu-kit-dp-0257/page/2/#findComment-63091
Distribuie pe alte site-uri

Seara buna,multumesc si eu utilizatorului @roadrunner pentru gestul dumnealui si doresc sa las si eu 1buc. PCB din cele 6buc. comandate,la dispozitia admin,pentru a fi distribuit.

Va multumesc frumos.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5998-cablaje-cu-kit-dp-0257/page/2/#findComment-63092

Pana in acest moment si-au anuntat intentia de a efectua plata in zilele urmatoare utilizatorii: @hixpp02 (4 sau 6 bucati), @roadrunner (5 bucati) si @niksound (6 bucati).

A mai ramas sa confirme utilizatorul @gadrianno pentru acele 6 bucati, dar va plati 5 (in acest sens astept sa-mi trimita un mesaj privat).

Daca platile se confirma cel tarziu saptamana viitoare (zile lucratoare), atunci eu pot face comanda de cablaje pana cel tarziu 1 decembrie 2015, urmand ca aceste cablaje sa ajunga la mine, cu tot cu productie si livrare in jurul datei de 15 decembrie (+/- 5zile), implicit livrarea la utilizatori in perioada 10...20 decembrie. Dar, repet, acest lucru e valabil daca pana la sfarsitul saptamanii viitoare (zi lucratoare la banci, vineri), se colecteaza toti bani.

O sa anunt aici utilizatori care au efectuat plata si cantitatea dorita pe masura ce se efectueaza platii.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5998-cablaje-cu-kit-dp-0257/page/2/#findComment-63099

@dj_tepex, v-am trimis un mesaj privat.

Pana in acest moment sunt confirmate platile efectuate de urmatorii utilizatori:

@ hixpp02 pentru 6 bucati

@ niksound pentru 6 bucati 

Pe masura ce alte plati vor fi efectuate le voi mentiona aici, de fapt voi actualiza lista de mai sus.

Repet, platile vor trebui confirmate pana cel tarziu vinerea viitoare, asa ca va recomand sa efectuati plata cu cel putin o zi inainte de data limita.

Daca mai sunt neclaritati, le discutam aici.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5998-cablaje-cu-kit-dp-0257/page/2/#findComment-63127

Am facut plata, va rog sa verificati! Multumesc!

In alta ordine de idei, eu unul as fi interesat daca se poate sa ne dati si un BOM(lista de piese) sau de ce nu, daca sunt doritori, din puctul meu de vedere ar fi foarte ok daca se poate face un group-buy si pentru piesele necesare.

O zi buna!

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5998-cablaje-cu-kit-dp-0257/page/2/#findComment-63162

O sa prezint si o lista de piese dar dupa ce trimit fisierele la fabrica pentru realizare. Nu e bine sa fac lucrul asta prea devreme deoarece pana atunci mai pot apare mici neadvertente in ceea ce priveste numerotarea componentelor de pe cablaj comparativ cu cele din BOM. Deci, saptamana asta pregatesc fisierele Gerber si cred ca, avand in vedere faptul ca deja s-au strans un numar de comenzi, s-ar putea ca vineri seara sa trimit fisierele la fabrica. Pana atunci, se mai poate comanda. Mai exact plata va trebui confirmata vineri, ceea ce inseamna ca ar fi bine sa fie facuta cel tarziu joi.

Pana in acest moment sunt confirmate platile efectuate de urmatorii utilizatori:

@hixpp02 = 5 + 1 buc. gratis de la utilizatorul @roadrunner = va primi 6 bucati 

@niksound = 6 bucati 

@gadrianno = 5 + 1 buc. gratis de la utilizatorul @roadrunner = va primi 6 bucati 

@ionut90 = 1 bucata (mi-a transmis sa distribui o bucata gratis altui utilizator, deci in loc de 1+1 @ionut90 a preferat sa achite doar o bucata).

@dj_tepex+ 1 buc. gratis de la utilizatorul @roadrunner = va primi 5 bucati 

@roadrunner = 5 bucati

TOTAL 23 noiembrie 2015 = 26 de bucati (din care au ramas 2 nedistribuite din comanda utilizatorului @roadrunner).

Ca sa nu existe discutii ca as fi facilitat anumiti utilizatori, ca sa primiti o bucata gratis de cablaj va trebui sa achitati cel putin pretul uneia, plus transportul aferent: cu Posta Romana (5lei) sau curier rapid (21lei).

Pana vineri as dori sa citesc parerile voastre in ceea ce priveste aspectul cablajului: solder mask albastru, silkscreen alb SAU solder mask verde, silkscreen alb ??? Cum doriti ? Parca as inclina spre optiunea cu scris alb, fundal verde dar bineinteles majoritatea celor care au comandat aceste cablaje vor decide, in caz contrar, daca nu vor fi pareri, o sa aleg eu o varianta la momentul potrivit.

Daca ati depistat neconcordante in privinta cantitatilor afisate mai sus, va rog sa-mi spuneti si le corectez.

O sa actualizez acest topic pe masura ce vor mai exista comenzi sau voi trece la urmatoarea etapa si anume trimiterea fisierelor la fabrica.

Editare ulterioara: Dupa ce voi trimite fisierele la fabrica o sa anunt aici sa-mi trimiteti adresele de livrare si un nr. de telefon, intr-un mesaj privat aici sau la adresa de email binecunoscuta:

tehnium[dot]azi[arond]gmail.com

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5998-cablaje-cu-kit-dp-0257/page/2/#findComment-63165

Seara buna,pentru utilizatorii care doresc optorezistori VTL5C1 pentru PREU+LIMITER,va rog sa anuntati aici,pentru a sti cate bucati sa comand.Nu trebuiesc platite in avans.Saptamana ce urmeaza o sa lansez comanda care soseste in 30-40 de zile.Prima comanda a sosit in 27 de zile. 

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5998-cablaje-cu-kit-dp-0257/page/2/#findComment-63170

Buna seara! Eu tot pentru soldermask albastru cu scris alb optez. Daca era posibil cel mai tare mi-ar fi placut solder negru cu scris alb, dar nu se pune problema, este doar o parere personala.

In alta ordine de idei ma inscriu si eu la comanda pt optorezistorii necesari echiparii celor 5 placi care imi revin. Multumesc!

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5998-cablaje-cu-kit-dp-0257/page/2/#findComment-63175

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock