Sari la conținut

TDA8560Q

paradoxx89
 Share

Postări Recomandate

Dar in foaie scrie 2x40W,nu inteleg.

In foaia de catalog puterea este trecuta corespunzator unei impedante de 2Ohmi si la un THD de 10%. Puterea este mult "umflata (marita)" de producator. Un circuit integrat cu iesirea in punte alimentat la 12Vcc se comporta, din punct de vedere a puterii debitate, ca un amplificator audio alimentat la 24Vcc care nu lucreaza in punte. La un astfel de amplificator i-am calculat adineaori putere modulata pe impedante de 4Ohmi, mai exact aici:

http://www.tehnium-azi.ro/index.php?showtopic=596

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La un astfel de amplificator i-am calculat adineaori putere modulata pe impedante de 4Ohmi, mai exact

Am inteles acum,dar diferenta imi pare foarte mare(specificati/realitate).Multumesc.

Link spre comentariu

• 1 year later...

eu personal in momentul de fata utilizez un amplificator cu un tda8560q si vreau sa spun ca se aude super..........alimentat dintr-o sursa de pc.........facut de mn... Daca se aude asa infundat e probabil sa fie de la condensatorii de pe intrare...........eu am avut probleme cu ei,i-am inlocuit shi de atunci se aude foarte bn..............

Link spre comentariu

• 7 months later...
Am un amplif cu TDA8560Q . Pana acum a mers foarte bine nu am avut probleme cu el. Dar , lam avut la un chef pus pe 2 boxe de 20 W si a mers o noapte intreaga cam la jumate din putere. Dar a mers bine. cand lam adus inapoi acasa , pe aceleasi boxe se aude fff rau . Basul e mai mult o huruiala , inaltele foarete neclare , bazaie ... intr-un cuvant se aude deplorabil . Am putina nevoie de ajutor sa il repar. Ce poate fi stricat ? Sa schimb tda-ul ? Multumesc.

Am avut si eu un amplificator cu acelasi integrat philips.... ai pus firele de la boxe in scurt si asa ai ars integratul am facut si eu la fel :(( stii de unde as putea sa mai cumpar un asemenea integrat?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
 Share

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock