Sari la conținut

Reparare susensie difuzor 15'

alynjmenaru

Postări Recomandate

Salut.Astazi am vrut sa pun sitele la boxele mele peavey pro 15...si am scapat una din mana care a venit direct pe susensia unui difuzor si a taiat-o...cum sa remediez problema asta pt ca duminica trebuie sa fiu la o cantare cu ele.Multumesc frumos

fsdfs.jpg

Editat de alynjmenaru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am intrebat pt ca asa mi-a recomanda,t cineva care bobineza boxe...sa pun o carpa acolo in spate data cu prenadez...carpa subtire cat tine taietura.Dar daca ziceti ca doar asa simplu asa o sa fac.

Si,cam ct de gros sa dau stratull de lipici?

Editat de alynjmenaru
Link spre comentariu

am intrebat pt ca asa mi-a recomanda,t cineva care bobineza boxe...sa pun o carpa acolo in spate data cu prenadez...carpa subtire cat tine taietura.Dar daca ziceti ca doar asa simplu asa o sa fac.

Si,cam ct de gros sa dau stratull de lipici?

Carpa ???? poate cel mult o bucatica de panza si ar fi de preferat ceva gen etamina .

Adezivul nu trebuie dat in strat prea gros si trebuie lucrat rapid ( daca folosesti prenadez ) adica ungi cu adeziv suspensia pe dedesupt si bucatica de panza si imediat se

pune petecul in pozitie si se fac ajustarile pana nu incepe sa se zvante prenadezul .

Link spre comentariu

prenandezul se aplica pe ambele materiale ce urmeaza a fi lipite, se lasa circa 10 minute pana nu mai este lipicioasa suprafata si apoi se preseaza suprafetele ce urmeaza a fi lipite intre ele.

Eu nu m-as juca cu o carpeala de acest gen la un difuzor in care sigur dai cu 300-500w in simplul motiv ca in cateva ore s-ar putea sa il distrugi daca nu intaresti toata suspensia...simetric( is stan patitul la chestia asta). 

La o cautare am gasit suspensia de 38 cm pe la 14 lei. In romania.

Link spre comentariu

Da..le atac cu o putere care debiteaza 750 watt in 4 ohm (difuzoarele find pe 4 ohm) nu stiu daca chiar 750 watt intra in ele pt ca nu tin niciodata semnalul audio in maxim (volumul semnalului) dar cred ca in jur de  500 watt tot intra.Difuzoarele au 600 watt (PROGRAM) si 400 RMS.M-am gandit si eu la ce zice Mihai...la faptul ca s-ar putea sa distrug in totalitate suspensia dar merg pe idee ca nu este pe o suprafata mare taietura (in jur de 6-7 cm) si poate "sper" sa nu afecteze aceea lipitura restul suspensie,la modul ca acolo unde va ramane lipitura va exista alta flexibilitate si s-ar putea sa o forteze pe cea ramasa buna la puteri mari si sa crape si ea...

http://www.mtf-showtechnic.de/p606.html

Editat de alynjmenaru
Link spre comentariu

da,dar pana duminica nu as putea sa o fac pana imi vine comanda de pe internet,apoi sa o duc in alt oras sa o fac,pana o face meseriasul...se duce saptamana.o sa o fac cu suspensie noua cand nu sunt presat de timp.Multumesc tuturor pt sfaturi!

Am lipit-o cu perlandez,acum o bag pe teste sa vedem ce si cum

Link spre comentariu

Se poate...insa alta posibilitate nu am avut...totusi nu cred ca se va descentra bobina,poate cel mult sa cedeze tot suspensia pe langa lipitura pt ca la 6=7 cm de lipitura nu trage bobina intr-o parte,zic si eu.Este difuzor de 15 inch nu de 3...sa acopere jumate din dimensiunea lui lipitura.

Editat de alynjmenaru
Link spre comentariu

si cursa membranei e tot ca pentru un difuzor de 15 inch...eu am terminat jbl-uri de 18 inch din cauza unei rupturi a suspensiei intr-o perioada in care difuzoare de genul asta se gaseau doar aduse din state in romania, in fine, daca difuzorul ala nu merita 30 de lei pt reconditionat tu decizi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock