Sari la conținut

Problem? audio / aparat radio

bonzanu

Postări Recomandate

Bun? ziua, de cur?nd mi-am cump?rat ?i eu o ma?in? ?i am un aparat japonez pe ea, un ADDZest cu minidisc, nu vreau s? iau altul pentru c? am o pasiune pentru minidiscuri. Acesta nu prinde radio de la 88 p?n? la 108 pentru c? e din Japonia. M? pute?i ajuta s? ?l fac s? prind? altceva dec?t Magic FM? Ce pot s? fac? Trebuie s? cump?r ceva sau ?i pot face ceva? 

Mul?umesc frumos ?i o zi bun?! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se poate interveni ?n partea de tuner FM pentru a?a numita opera?ie de tragere ?n band?, dar acest lucru e posibil doar la un atelier specializat ?i e cu at?t mai dificil cu c?t e vorba despre un aparat realizat ?n tehnologie SMD, iar schema electric? nu exist?.

Link spre comentariu

Sincer nu vreau s? ?l schimb. Am auzit de FM Band Expander 88-108 este bun a?a ceva?

Aici o poz?: Free-shipping-50pcs-FM-band-expander-for

Dac? e bun ?ti?i cumva pe unde pot g?si?

Editat de bonzanu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock