Sari la conținut

Imagine "fantoma" la tiparire.

miron1947

Postări Recomandate

De cca. o saptamana a aparut un fenomen neplacut la tiparire, apare o imagine "fantoma"(repetarea unei portiuni deja tiparite cele in chenar).post-9-0-97886900-1440422933_thumb.gif

As vrea sa stiu, de la ce provine si cum se poate remedia.

Imprimanta este HP LaserJet 1018.

Editat de miron1947
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In acest caz nu e vorba de o problema software ci mai degraba o problema la cilindru cartusului. Deci, verificati/curatati cilindru cartusului si curatati bine si angrenajele imprimantei care preiau hartia si o trec pe tamburul cartusului.

Link spre comentariu

Trebuie scos cartusul toner din imprimanta, desfacut si golit recipientul de "waste toner", cilindrul fotosensibil curatat , angrenajele la fel. Este o munca murdara, aveti grija sa nu expuneti cilindrul fotosensibil mult timp la lumina.

Probabil ca veti gasi ceva toner si in interiorul imprimantei, vedeti sa curatati si acolo.

Mult succes!

Link spre comentariu

Depinde ?i de ciclul de func?ionare & incinta / camera unde folosi?i aceast? imprimant?, cel mai sigur a?i folosit ori de prea multe ori, ori de prea pu?ine ori !???

Factori climatici / temperatur?, umiditate, depozitare a imprimantei de colo - colo... ( INCINT? - CAMER? )

Editat de Jhony21
Link spre comentariu

Incercati ce am specificat in postul anterior, problemele de acest gen sunt cauzate in mare masura de cartusul toner, care la reincarcare nu a fost desfacut si curatat cum trebuie inainte de refill. Mai exista o posibilitate, si anume nu s-a folosit toner adecvat tipului de cartus in cazul in care s-a facut reumplerea cartusului.

Link spre comentariu

Multumesc tuturor celor care m-au indrumat, dar dupa ce am vazut filmul https://www.youtube.com/watch?v=CdlZsoJE1yA cu demontarea cartusului, am renuntat, neavand un spatiu si dotarea adecvata risc sa asezonez alimentele(locul de operare ar fi fost in bucatarie) cu toner.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Nu este char asa de complicat, nu trebuie sa va fie teama, Hp12a este un toner simplu prin constructie. Pacat ca nu stati mai aproape, eu puteam sa va ajut, am reincarcat cateva sute de tonere de acest fel.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock