Sari la conținut

bobinare si calcul traffo

Postări Recomandate

Fregventa / sectiune este o formula empirica cu rezultate bune in practica.Sunt modele de calcul mult mai economice(gasite in colectia tehnium),care si compenseaza pierderile,dar la care se cere date cat de cat despre miez,care puse in practica ar putea face sa incapa bobinajul pe carcasa/miez.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc mult pentru aceste informatii  cat si pentru bunavointa de a raspunde la aceasta ora tarzie, ma bucur sa vad astfel de oameni care nu raspund pentru a vana un post sau pentru a sublinia faptul ca cel ce face o intrebare trebuie sa munceasca inante sa intrebe,eu am citit de doua zile si am prins cate ceva dar din doua post-uri scrise de dvs am prins cateva formule pe care le voi folosi

Multumesc inca o data si va port un mare respect.

P.S. Ma simt obligat sa va arat si rezultatul in cateva zile.

Editat de gneagu
Link spre comentariu

Fregventa / sectiune este o formula empirica cu rezultate bune in practica ...

... ?! Asadar, daca vreau sa realizez un transformator pentru frecventa de 1000 Hz, trebuie sa asigur un numar de spire pe volt egal cu 1000 / sectiune ?!... Interesant! ...

... eu sunt interesat daca in acest pachet de tole exista spatiu suficient pentru a bobina primarul si secundarul ...

Poti gasi un calcul complet de verificare a incadrtarii in fereastra, la adresa: http://www.elforum.ro/blog/6/entry-11-calculul-umplerii-ferestrei-pentru-bobinaj-la-transformatoare/ Gasesti si cateva exemple tratate pe larg.

Editat de ola_nicolas
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
 Share

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock