Sari la conținut

JBL Creature III

paulus

Postări Recomandate

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu schema electronica a acestui homeaudio 2+1 cu final TDA 8512J.

Multumesc.

Editat de paulus
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, l-am vizualizat. In partea de alimentare am o componenta marcata Q 12 pe care n-o pot identifica. Este in capsula TO 220 si pe ea scrie 1515 SB , firma pare a fi Fairchild dar nu i-am gasit datasheet-ul. Am sperat ca vazind schema obtin mai multe informatii.

Link spre comentariu

Nu are legatura cu pin 14 dela TDA ; codificarile depe PCB pentru toti tranzistorii se fac cu Q iar diodele cu D, asta m-a facut sa banui ca ar fi un tranzistor, dioda tip MUR are doua terminale.

Cert este ca fara schema doar presupunem fara a avea o certitudine. Atasez trei imagini cu aceasta "creatura" in speranta ca ne mai luminam.

Multumiri!

post-9481-0-10774000-1438588155_thumb.jpg

post-9481-0-29732700-1438588170_thumb.jpg

post-9481-0-25844300-1438588182_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock