Sari la conținut

Mixer Amplificat Work Kronus 10500

NicuStoica

Postări Recomandate

Salut, sunt nou pe acest forum si am nevoie de ajutor.

Am un mixe amplificat work kronus 10500 si din pacate placa cu reverberatia , egalizatorul grafic, vu-meter, master volum pe canale si EFX este sparta!

Placa cu acestea este dusa la galati la un magazin si mi-au spus ca nu se mai fabrica asa ceva...

(poze mai jos)

Partea finala si mixerul sunt bune.. doar ca pe placa unde sunt si finalii am 4 conectori a cate 2 pini. Ce nu inteleg eu este ca la conectorii pentru intrare pe placa langa conector scrie : G RIN si la celalalt scrie: G LIN .. si pleaca 2 cabluri ... ce inseamna acel G, nu putea sa scrie direct LEFT INPUT= LIN sau RIGHT INPUT=RIN...

Daca acea placa nu se mai fabrica cum pot lega mixerul la amplificator?

Sau daca ma poate cineva ajuta... am experinta in asa ceva doar ca m-am incurcat la ceva ce cred ca este foarte usor! Egalizatorul grafic si vu-meterul le pot face!

Am incercuit acolo unde sunt cei 2 conectori.

post-33429-0-23966300-1437725316_thumb.jpgpost-33429-0-82775000-1437725217_thumb.jpgpost-33429-0-26941600-1437725212_thumb.jpgpost-33429-0-16341000-1437725204_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

G - mas?

RIN - intrare canal dreapta

LIN -  intrare canal st?nga

Placa rupt? se poate repara de cineva care ?tie s? nu-?i dea cu st?ngul ?n dreptul...

Link spre comentariu

La cum arata carcasa mixerului, mai bine vindeti pe bucati.

Iar ca sa incercati sa-l puneti in functiune, cum initial ati vrut, trebuie facute enorm de multe verificari si masuratori, pe langa reconditionarile PCB de rigoare. Ganditi-va ca cine face asta, se gandeste din start sa-l dea cu bani ceruti mai sus, in nici un caz sa-l achizitioneze cu atat in forma actuala.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock