Sari la conținut

Exista un club/grup de proiectare in Bucuresti

Postări Recomandate

Salutare,

Stiu sa folosesc Pro-engineer-ul si Solidworks-ul. Primul mai bine decat al doilea, dar nu la un nivel mediu. As dorii sa stiu daca exista un club (sau ceva de genul asta) in Bucuresti, unde lumea se strange si vorbeste si/sau lucreaza intreb acest lucru deoarce vreau sa imi imbunatatesc cunostintele de proiectare modelare fosind software-uri de proiectare lucrand si schimband idee cu alti oameni care au aceasi placere ca si mine

cu stima

petru 

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5911-exista-un-clubgrup-de-proiectare-in-bucuresti/
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...

Salut!

Am impresia ca softul de proiectare este un hobby pentru tine. Am manualul compret de Solid Work cred 2010 ( cca 1000 de pagini). Eu am ca hobby Solid Work si mai citesc din el. Poate il vrei. E pdf.In alta ordine de idei poate vrei sa incepem un proiect definit in care sa aplicam si ceea ce cunoastem. Restul mai invatam. Nu stiu daca sint mediu sau avansat in solid work. L-am folosit cindva pe freelancer. (palete de turbine pentru motoare de avion, supape de compresor, etc). Ca tema de proiectare.

• 3 weeks later...

Ar fii foarte interesant sa lucram impreuna la ceva definit, de fapt asta este si ideea mea sa pot sa lucrez si in acelasi timp sa pot sa invat mai mult. Daca poti sa imi dai ce ai tu despre solidwork ar fii super, am si eu tot felul de tutoriale despre solidwork si pro engineer (creo).

• 3 weeks later...

Interesanta idea insa nu exista un astfel de club in Bucuresti.

Eu lucrez in AutoCAD, Solidworks, Catia si Inventor insa ProE chiar nu il support si drept urmare nu il folosesc.

De invatat se invata cel mai bine din practica iar sa te puci de unul singur e mai greu putin asa. Cel mai bine este sa gasesti pe cineva care sa iti dea de lucru si sa-ti dea si un dead-line ca sa te faca sa te ti de treaba.

Apropo... ce faci tu mai exact? Ma refer la ce meserie ai.

Stima

• 2 weeks later...

Salut!

Am impresia ca softul de proiectare este un hobby pentru tine. Am manualul compret de Solid Work cred 2010 ( cca 1000 de pagini). Eu am ca hobby Solid Work si mai citesc din el. Poate il vrei. E pdf.In alta ordine de idei poate vrei sa incepem un proiect definit in care sa aplicam si ceea ce cunoastem. Restul mai invatam. Nu stiu daca sint mediu sau avansat in solid work. L-am folosit cindva pe freelancer. (palete de turbine pentru motoare de avion, supape de compresor, etc). Ca tema de proiectare.

Buna ziua ,

Va rog frumos daca puteti sa-mi trimiteti si mie manualul complet de Solid Works 2010 pe e-mail.

Multumesc anticipat !

Buna ziua ,

Va rog frumos daca puteti sa-mi trimiteti si mie manualul complet de Solid Works 2010 pe e-mail.

Multumesc anticipat !

Sper sa te ajute :)

http://www.colorado4wheel.com/manuals/Solidworks%202010%20Bible.pdf

• 2 years later...

Sincer sa fiu, am avut un fisier stl pe care l-am folosit ca sa creez niste curbe si niste suprafete cu care am construit apoi mai multi solizi pe care i-am unit.

Initial am incercat conversia fisierului stl cu un program pe care l-am gasit pe net, dar, nu a iesit ceva bun.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock