Sari la conținut

camp de inalta frecventa

Postări Recomandate

Am citit acest material, dar nu este ceea ce ma intereseaza. Se face mai mult referire la efectele pe care le are radiatia electromagnetica asupra corpului uman. As vrea sa stiu ce legatura (asemanari-deosebiri) exista intre procesele de incalzire a materialelor prin microunde si cele prin radiofrecventa. Ca proces de incalzire ma refer la (de exemplu) incalzirea produselor alimentare, uscarea unor materiale precum lemn, cereale, textile; coacerea produselor de patiserie etc. Am cautat si eu pe net.Despre micronde mai gasesti cate ceva, dar despre radiofrecventa apar doar tratamente medicale prin radiofrecventa sau frecventa unor posturi de radio.De asemenea nu am gasit ceva comparativ intre cele doua. Cum se scrie corect radiofrecventa sau radio-frecventa? Multumesc!

Editat de danny
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5901-camp-de-inalta-frecventa/#findComment-61568
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock