Sari la conținut

Denon,Marantz,Harman/Kardon sau Onkyo?

Postări Recomandate

Dupa cum spune si titlul as dori un amplificator pentru casa de preferat multicanal (cel putin 5.1) din lista celor mai de sus.Ma intereseaza niste pareri de la cei care au avut posibilitatea sa asculte asa ceva,pt ca teoretic si eu cunosc cate ceva insa nu am avut ocazia sa ascult niciodata un amplificator din gama marcilor care apar inn titlul topicului.Ma intereseaza in principal fidelitatea.Stiu ca un amplificator stereo ar fi mai adecvat pt auditii de calitate insa as dori sa-l folosesc si pt vizionarea filmelor si din acest motiv as dorii 5.1

Prin urmare,care firma ar fi mai buna pe fidelitate.Teoretic toate sunt de nivel medium spre inalt...insa de la teorie la practica e drum lung,plus de asta cei de la Harman am inteles ca nu ar mai produce cum o faceao odata (ma refer la calitatea amplificatoarelo) defapt as generaliza acest aspect asupra tuturor marcilor,insa poate gresesc,poate totusi mai sunt producatori care isi respecta standardele de calitate,la fel cum o faceau in trecut.

Plecand de la acest aspect ma bate gandul sa imi iau poate un amplificator la mana a doua de generatie veche "old school" cum se spune dar care sa imi satisfaca cerintele.Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inainte sa alegeti receiver-ul audio, va recomand sa vedeti ce incinte acustice doriti si va permiteti sa le cumparati. Deci, inainte de toate:... incintele acustice si volumul incaperii unde doriti sa le folositi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
 Share

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock