Sari la conținut

b5

ibi aurelian

Postări Recomandate

In primul rand , depinde ce asteptari ai tu de la acea schema . Singurul aspect interesant acolo , mi se pare faptul ca s-a prevazut un semireglabil pentru a regla offset'ul. 

Legat de modificarea tranzistoarelor finale , personal nici nu as fi irosit MJL21193 respectiv MJL21194 pentru aceasta schema. Cablajul il faci tu ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Are protectie , asta este un  lucru bun . Pe langa asta , protectia este integrata chiar frumos pe cablajul sursei. Personal , nu stiu daca vei avea probleme sau nu cu ceva "zgomote" pentru ca punctele de masa sunt cam multe si cam distincte. Asta ramane de vazut, si oricum se poate remedia usor. In rest , depinde ce asteptari ai tu de la amp. Daca vrei fidelitate , nu este ceva extraordinar dar nici rau deloc. Daca vrei doar sa "dea bine pe bass" in primul rand gandeste-te ce incinta folosesti si cu ce difuzoare si filtre ; abia apoi poti spune ca este din cauza amplificatorului.

Spor la treaba. Chiar sunt curios de progres.

Link spre comentariu

Multumesc! Deja am facut doua dintre cablaje(chestia aia alba de se observa pe trasee e colofoniu dizolvat in diluant-am citit pe net ca protejeaza cuprul impotriva oxidarii)

post-32456-0-81279700-1435325217_thumb.jpg

Editat de ibi aurelian
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock