Sari la conținut

scaun pentru masaj "Human touch"

florian 1974

Postări Recomandate

V? salut,cu toata stima si respect .De la ?nceput v? anunt c? stati de vb cu un ?ncep?tor,(s? nu folosesc alt cuv?nt pentru a nu fii gresit inteles ) vreau s? ?nv?t doresc s? ?mi asigur strictul necesar casei mele,deoarece unde m? aflu,este fff greu sa te descurci.Acum problema mea ,am cumparat 2 scaune pt masaj si din p?cate nu gasesc telecomanda pentru unul,si nu stiu ce pot face fara acest accesoriu,iar cel?lalt nu stiu de ce face scurt si arde circuitul respect siguranta de 5 amp ,o sugestie pentru a iesi din acest impas as ramane dator, mentionez,scaunele nu au acelasi fabricant,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...

Pentru scurt verifica firele, poate ca s-au prins in mecanisme si au facut scurt, pentru absenta telecomennzii nu e nici o solutie inlocuitoare, mai bine spus nu se merita, trebuie sa o poti comanada de undeva.

• Like 1
Link spre comentariu

deoarece unde m? aflu,este fff greu sa te descurci

eu nu m-as grabii sa generalizez, probabil ca tie ti-e fff greu din motive personale. Ma indoiesc ca ti-o fi mai bine in Bucuresti ( ca sa nu zic de o localitate fara asfalt, canalizare, cu un primar idiot care da cadou galeti de plastic) - in Londra se traieste bine daca ai o meserie si vorbesti engleza corect.

RR

Link spre comentariu

Multumesc mult pentru sugestie,am verificat toate connectiile ,sincer nu am avut timp pt o reevaluare,tocmai am cumparat dou? aparate de masura( deoarece ?mi este frica c? am s? le stric,si sa am rezerva) cred c? ?n weekend am s? m? ocup de cel cu telecomanda.adevarul este ca cel cu telecomanda este fabricat ?n Japonia,si are o cot? foarte buna pe pia?a,asta ma ?nc?ntat sa-l cump?r ,iar cellalt nu ?mi ramane decat sa ?l dezmembrez ,sa ?i folosesc piesele vre-odat?.iti multumesc inca o data pentru sugestie

eu nu m-as grabii sa generalizez, probabil ca tie ti-e fff greu din motive personale. Ma indoiesc ca ti-o fi mai bine in Bucuresti ( ca sa nu zic de o localitate fara asfalt, canalizare, cu un primar idiot care da cadou galeti de plastic) - in Londra se traieste bine daca ai o meserie si vorbesti engleza corect.

RR

RR

Link spre comentariu

Da,ai punctat bine,ce vreau s? te asigur?,si tot odata un sfat amical care cred c? ar trebui s? ?ti de-a de g?ndit .problema cu str?in?tatea nu este usoara,are foarte multe aspecte greu de crezut si de depasit,majoritatea popula?iei cred in acest miracolmunc? ?n europa),total Gresit!! .eu ?l cataloghez ca un virus distrug?tor de oameni cu buna credinta.Mentionez ca nu m? pl?ng de realizari succes am avut si inca m? mentin,problema este alta ! Pretul este innestimabil ,am pierdut o perioada ff importanta din viata mea,a familiei si asta conteaza pentru toti,acum este prea t?rziu s? mai pot face ceva,asa cum sunt multi oameni acas? si duc greutatea de zi cu zi,puteam eu si toata lumea care este plecat? s? r?m?n? sa se zbat? ,ce s? spun, nu este cazul s? rivneasca nimeni la aceasta via??,din romania nu ai oportunitatea sa ?ti dai seama care adevarata realizare,si menirea noastra pe p?m?nt,aici nu ai timp pt a g?ndi ,trebuie s? ascul?i si executi,fara a avea sansa de a intreaba de ce sau pt ce.Asa c? v? sugerez sa nu aspirati la bani multi sau o via?? usoara din strainatate,pt ca nu este asa cum se vede,adevarul este cel pe care ?l simti ?n si din suflet.pe scurt nu v? vinde-ti pielea si sufletul pe niste amariti de bani.Desigur asta e impresia mea,desigur si sugestia, Alege drumul de piatra,eu si nu numai,?l simtim foarte rar in Weekend.Alegerea apartine fiecarui om.Mult succes tuturor.

Link spre comentariu

Cred ca daca ati specificat marca/marcile si tipul scaunelor, aveam o baza de plecare pentru cautarea documentatiei pentru ele si implicit sa obtineti o indrumare la obiect, asa la modul general este destul de improbabil.

P.S.

D-l roadrunner, are o poveste de succes si este convins ca toti ceilalti care nu obtin rezultate similare cu ale lui, sunt lenesi sau incompetenti.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Multumesc mult pentru interesul acordat.cel complet este marca" Osim Symphonic "este cel care arde siguranta,iar cellalt este marca" Innovative Perform Standard Model. Asa scrie pe el ,iar GB 4706 cred c? este seria.V? pot trimite foto,prin mail daca credeti ca ajuta.Multumesc mult pentru interesul acordat

Link spre comentariu

Am gasit o schema, post-9-0-73355800-1434019945_thumb.png nu stiu ce abilitati are al dvs. acesta din ce am inteles regleaza doar pozitia spatarului(cu un motor AC) si frecventa aplicarii masajului(cu un  motor CC).

Primul pas ar fi sa verificati daca nu este fabricat pentru USA, unde tensiunea retelei este 120V iar in UK, de 240V.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock