Sari la conținut

Postări Recomandate

As dori sa va dati cu parerea, cu privire la un etaj de amplificare in clasa b, pe care l-as folosi pentru a atinge o tensiune de aproximativ 17.5-18V. Ce tranzistoare  mi-ati recomanda? Am incercar deja app 300 de tranzistoare si nici macar nu se apropiau de tensiunea dorita, asa ca am obosit sa mai incerc in nestiinta de cauza. Va multumesc!

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5840-etaj-de-amplificare/
Distribuie pe alte site-uri

Aici am incercar sa il finalizez cu un Darlington Tranzistor si imi spune ca am mai putin de doua conexiuni la un nod, fapt carepoate fi pus pe seama orcad-ului meu care are destule bug-uri. Dupa cum se observa am reusit sa il aduc la 18V de la 0.2mV si mai am de facut un etaj de amplificare(orice clasa) care sa imi scoate o tensiune cu o amplitudine de app 17.6V si o putere de 22W pe o impedanta de 7 ohmi.

post-32645-0-31161000-1431332602_thumb.png

post-32645-0-10165500-1431333105_thumb.png

post-32645-0-14384200-1431333113_thumb.png

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5840-etaj-de-amplificare/#findComment-60446
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock