Sari la conținut

Controller ventilator in functie de temperatura

Postări Recomandate

Salutare tuturor.Doresc sa realizez un montaj care sa imi controleze turatia unui ventilator de 12V(max 1A) in functie de temperatura.Shema pe care as vrea sa o pun in practica este una destul de simpla,aceasta folosind un termistor de 10k si un timer 555 http://www.circuitdiagram.org/temperature-controlled-fan-using-555.html A mai testat cineva aceasta schema,functioneza in parametri optimi ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

S-a rezolvat prin gasirea unei scheme pe celalalt forum,schema postata de marian caruia ii multumesc pe aceasta cale foarte mult.Cicuitul a functionat din prima si tin sa mentionez ca isi face treaba foarte bine.

Link spre comentariu

Si daca tot ati gasit solutia, de ce nu ati postat-o si aici? Atitudinea dvs. pare sa fie o invitatie adresata tuturor utilizatorilor ca sa viziteze celalalt forum ? Stati linistit, unii fac lucrul asta fara asemenea dezbateri ca in acest topic.

Asadar, postati solutia pentru ca in caz contrar acest topic il voi inchide sau, de ce nu, il voi sterge.

Multumesc pentru intelegere.

Link spre comentariu

Imi pare rau daca v-am suparat don petru insa mesajul cu pricina l-am postat ca urmare a faptului ca nimeni de pe acest forum nu a vrut sa raspunda rugamintii mele,timp cred ca a fost suficient insa bunavointa nu cred ca a fost.Am apelat la acest forum crezand ca voi fi ajutat dar iata ca la final tot eu gasesc solutia si sunt tras pe deasupra si la raspundere,ceea ce nu cred ca este corect.Daca tot vreti schema,o voi posta aici(sper sa nu se supere autorul schemei)in speranta ca va fi utila altora.Schema o gasiti la link-ul urmator:http://i57.tinypic.com/dy5blw.png

Multumesc pentru intelegere

Editat de fany15
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock