Sari la conținut

filtru sal dp35

vio_gl

Postări Recomandate

as vrea sa fac un filtru pentru aceste tweetere insa sunt bita la capitolul filtre si deja am ars vreo 3 bucati,ma ajuta cineva sa fac un filtru pentru ele?.dau in ele cu 400w rms 8omi.as dori o schema si ceva detalii constructive.multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poi nu atat are ld systems dp4950 in 8 ohmi?

poi nu atat are ld systems dp4950 in 8 ohmi?

am legat 2 hp18w+tweterele si aceste au murit cam intro ora la vol maxim

Link spre comentariu

Dupa parerea mea, tweeter-ul ala e o mare porcarie. Monteaza un divizor rezistiv pe intrarea lui, imediat dupa filtrul, daca nu vrei sa schimbi tweeter-ele cu altele mai bune.

Editat de leo_electro
Link spre comentariu

Mareste bugetul ca vorbim de audio pro, presupun, nu cutii de casa.

Ex: http://www.poweraudio.ro/difuzoare_profesionale/difuzoare_p-audio/driver_p-audio_SD-44BF?filter=23

trebuie sa iei si horn, sa nu uiti!

O sa ti se para scump dar e cel mai ieftin din gama. Ideal ar fi fost un driver de 1.5inch sau chiar 2 inch. Scot mai bine inaltele in evidenta.

Editat de leo_electro
Link spre comentariu

prefer sa fac un filtru la astea decat sa dau banii pe driverele alea de 40w rms.scz dar nu stiu daca or sa tina la puterea asta

Link spre comentariu

Am o gramada de tweeter-e arse pe acasa. Nici un model nu tine la puterile actuale. Am pus si 4 bucati pe o boxa si s-au ars toate in 3 minute. Erau membranele topite si cu filtru la 6500 Hz si 12 dB/octava. Intr-o melodie cand a plesnit cinelul de 3 ori, au tacut toate tweetere-le. Sarma din bobine era bilute de cupru lipite pe suportul de aluminiu ca la aparatul de sudura. Asculta sfaturile de mai sus si cumpara o pereche de diver-e daca vrei sa nu mai ai probleme. Si se aud demential. Daca vrei totusi sa le folosesti, pune un filtru numai pentru inalte de la 8000 Hz sau mai sus. Dar nici asa nu se stie cat tin. Sunt slabute rau, vizavi de driver-e.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock