Sari la conținut

Discutii despre forum

Postări Recomandate

OFFTOPIC: Dl. vtp, de aceasta data "2", nu inteleg de ce nu v-ati autentificat cu primul user si ati preferat sa va faceti alt cont ???

Referitor la afirmatia dvs. citata de mine mai sus, va mentionez ca circa 90% din cei care frecventeaza forumurile, fie ca este acesta, fie ca sunt altele, nu au cunostiintele necesare abordarii unui subiect corect si de multe ori, precum ati observat, titlul si mesajul topicului lasa loc de interpretari. In al doilea rand, sunt tineri mai cu putina experienta, care in marea majoritate a cazurilor vor un raspuns cat mai concret si nu neaparat presurat cu notiunii teoretice pe care oricum nu le inteleg. Cred ca Dl.titi a vrut prin mesajul postat sa exprime faptul ca nu are experienta realizari unor incinte acustice dar ca ar dori sa incerce un anumit tip constructiv (mai mult sau mai putin simplu); care sa conduca spre un succes. Acum cred ca va dati si dvs. seama cam la ce anume ar dori Dl.titi sa foloseasca boxele, lucru defapt precizat si de domnia sa, citez: "Vreau sa folosesc incintele pentru auditii de calitate". Ca pana la urma mesajele Dl.titi lasa loc de interpretari asta este altceva. Acest lucru se intampla deoarece nu este sigur ce tip de incinta acustica ar dori sa realizeze. Aici banuiesc ca a asteptat din partea dvs. sa-l convingeti ca pentru "auditii de calitate", implicit Hi-Fi, merita construite niste incinte VTP. Ar fi fost aici frumos daca i-ati fi prezentat si un proiect, chiar daca nu aveti obligatia sa o faceti. Este alegerea dvs.

Ca apoi Dl.titi, printre randuri, a incercat sa expuna o alta varianta constructiva de incinta acustica cu difuzorul PAudio, care in nici un caz nu are legatura "cu auditii de calitate" ci mai degraba cu "mult zgomot", si acest lucru este altceva, lucru pe care era frumos sa-l fi precizat.

- am incercat autentificarea cu primul user, dar nua fost posibil! Poate ca se datoreaza faptului ca nu sunt un expert in calculatoare, am aproape 58 de ani si copii de varsta lui don petru!;

- tinerii, daca imi aduc bine aminte de acea varsta, ar trebui sa caute solutii, explicatii si mai putin mura-n gura. Nimic nu se obtine fara putina sudoare, si, mai ales, daca te apuci de o treaba, trebuie sa te documentezi serios, sa nu ti se para dificil daca trebuie sa pui mintea la lucru.

- daca din 2002, pana in 2006 cand in TEHNIUM a aparut in fiecare luna cate un articol despre incintele VTP, ( din care am construit 12 perechi, numai pentru testare! ) totusi nimeni de pe acest forum nu stie nimic, mi se pare ciudat. Nu e de mirare ca revista a fost considerata de Rodipet fara desfacere si lichidata! Suntem singura tara din Europa, cu exceptia unor tari liliputane, care nu are nici o revista de DIY!;

- daca revista TEHNIUM a fost o necunoscuta, pe www.e******.ro, la rubrica de constructii DIY se gasesc referiri, planuri, poze cu realizari ale incintelor VTP. Deasemeni, pe www.netxpert.ro, unde se vor completa toate proectele;

- am incercat sa pun niste poze cu VTP, dar ceva nu functioneaza in site si nu-mi mai pierd timpul cu asa ceva;

- exprimarile confuze, smecheresti sau negandite suficient nu trebuie incurajate. Asta e parerea mea, avand in vedere ca alterarea limbajului curent si exprimarea prolixa nu este ceva MISTO!!!

- parerea mea este ca tineretul sa incerce sa se perfectioneze, sa fie deschis la orice, dar probabil ca gresesc, sunt fosilizat, insa raman la ideea ca Lenin a avut dreptate cand a spus: "Invatati, invatati, invatati!" Daca unii nu vad rostul invataturii, de, nu e vina mea .................!

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/581-discutii-despre-forum/
Distribuie pe alte site-uri

Ma bucur sa aud ca revista Tehnium will be reloaded dar,uitandu-ma pe site-ul indicat de d-voastra m-a frapat ceva.Faptul ca prestigioasa revista Tehnium promoveaza un forum de mistocari,in frunte cu adminul lui,m-a lasat mut.Personal am renuntat benevol sa mai navighez pe acel forum tocmai din cauza non-calitatii prezentate mai sus.Sincer,nu ma asteptam la asa ceva.

In rest,va doresc succes cu reload-ul.

P.S. Sunteti fan al acelui forum in exclusivitate?De ce nu puneti si aici niste proiecte concrete?

Pe acest forum va limitati doar la a fi platonic(gen: fii cuminte,nu fi rau,mai invata,mai studiaza,exprimarea este prolixa,...)?Parca nu ajunge.Sper sa nu ma intelegeti gresit.

In rest,vorba adminului acestui forum,numai bine.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/581-discutii-despre-forum/#findComment-5038

parerea mea este ca tineretul sa incerce sa se perfectioneze, sa fie deschis la orice, dar probabil ca gresesc, sunt fosilizat, insa raman la ideea ca Lenin a avut dreptate cand a spus: "Invatati, invatati, invatati!" Daca unii nu vad rostul invataturii, de, nu e vina mea .................!

Nu cred ca cine intra pe forum(acesta sau altul)trebuie sa-si dea doctoratul in domeniu,fiecare vine cu o problema punctuala,dorind rezolvarea ei cu sprijinul celor care stiu sau au avut aceasi problema si au rezolvat-o.Nu cred ca trebuie sa citesti toata cartea de bucate,pentru a face o omleta.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/581-discutii-despre-forum/#findComment-5045

am incercat autentificarea cu primul user, dar nua fost posibil! Poate ca se datoreaza faptului ca nu sunt un expert in calculatoare, am aproape 58 de ani si copii de varsta lui don petru!;

As dori sa-mi spuneti cu care user doriti sa ramaneti. Eventual daca doriti il sterg pe cel vechi si il redenumesc pe acesta la fel cum era numit cel vechi. Asta ca sa nu mai existe "2". Sunteti de acord ?

- daca din 2002, pana in 2006 cand in TEHNIUM a aparut in fiecare luna cate un articol despre incintele VTP, ( din care am construit 12 perechi, numai pentru testare! ) totusi nimeni de pe acest forum nu stie nimic, mi se pare ciudat. Nu e de mirare ca revista a fost considerata de Rodipet fara desfacere si lichidata! Suntem singura tara din Europa, cu exceptia unor tari liliputane, care nu are nici o revista de DIY!

Domnul Aurelian Mateescu, sa stiiti ca stiu la ce proiecte de incinte VTP va referiti, pentru ca (in proportie de 90%) detin revistele Tehnium din perioada mai sus amintita de dvs. Nu am incercat sa scanez acele articole pentru ca nu este just si nici etic. Asteptam din partea dvs. sa le publicati pentru ca sunteti autorul lor. Puteam foarte bine sa public si colectia ConexClub dar acest lucru implica incalcarea unor drepturi de autor, indem cazul fostei reviste Tehnium. Daca doriti si primesc acceptul din partea dvs., putem publica numai articolele care poarta semnatura dvs. aici. Insa pentru a face acest lucru trebuie sa am acordul dvs.

Revista a fost considerata de Rodipet "fara desfacere" deoarece suportul financiar promovarii si sustinerii acestei reviste cred ca era destul de redus. In plus, care orice lucru in Romania, banuiesc ca nu ati avut destul "pile". Am intentia ca pe viitor, daca doriti sa relansam revista intr-o forma calitativa asemenea revistelor Chip, Xtreme PC etc, sa asigur suportul tehnico-financiar. Dar acest lucru depinde si de alte variabile pe care momentan nu pot sa ma bazez. As dori, poate si cu ajutorul unor sponsori sa-i aloc un buget pe cel putin 50 ani aparitiei revistei. Ma gandeam, daca tot ati deschis discutia sa lasam pentru inceput, anual sau bianual, Almanahul Tehnium. Ce pareri aveti ? Dupa aceea, in functie de succesul acestuia redeschidem si revista. In aceasta directie ne-ar trebuie si niste sponsori, macar pentru inceput. Presupun ca promovarea Almanahului nu este foartea scumpa. Astept parerea dvs. ???

- am incercat sa pun niste poze cu VTP, dar ceva nu functioneaza in site si nu-mi mai pierd timpul cu asa ceva;

Daca alti useri au reusit, trebuie sa reusiti si dvs. Pozele va recomand sa fie in format JPG, nu mai mari de 3Mb per post. Modul de atasare a pozelor este discutat intr-una din sectiunile de la categoria "Forum rules".

parerea mea este ca tineretul sa incerce sa se perfectioneze, sa fie deschis la orice, dar probabil ca gresesc, sunt fosilizat, insa raman la ideea ca Lenin a avut dreptate cand a spus: "Invatati, invatati, invatati!" Daca unii nu vad rostul invataturii, de, nu e vina mea .................!

Aveti dreptatate cand citati: "Invatati, invatati, invatati!" dar in anumite cazuri trebuie sa aratam elevului unde se gaseste o notiune (schema) intr-o anumita carte si apoi sa-i dam cartea intreaga sa o rasfoiasca, dupa ce in prealabil si-a format macar o idee asupra cunostintelor generale care trebuie stapanite (din alte carti). Deci, nu trebuie sa-i aratam biblioteca. Cam toti tineri stiu ca exista o biblioteca in oras dar din pacate tot mai multi, captati de ceea ce le ofera azi viata de zi cu zi, nu stiu la ce foloseste o biblioteca si cat de mult poate sa-i ajute. Va las pe dvs. sa faceti analogia cu subiectul acestui topic, vis-a-vis de cele spuse de mine anterior.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/581-discutii-despre-forum/#findComment-5053

Revista a fost considerata de Rodipet "fara desfacere" deoarece suportul financiar promovarii si sustinerii acestei reviste cred ca era destul de redus. In plus, care orice lucru in Romania, banuiesc ca nu ati avut destul "pile". Am intentia ca pe viitor, daca doriti sa relansam revista intr-o forma calitativa asemenea revistelor Chip, Xtreme PC etc, sa asigur suportul tehnico-financiar. Dar acest lucru depinde si de alte variabile pe care momentan nu pot sa ma bazez. As dori, poate si cu ajutorul unor sponsori sa-i aloc un buget pe cel putin 50 ani aparitiei revistei. Ma gandeam, daca tot ati deschis discutia sa lasam pentru inceput, anual sau bianual, Almanahul Tehnium. Ce pareri aveti ? Dupa aceea, in functie de succesul acestuia redeschidem si revista. In aceasta directie ne-ar trebuie si niste sponsori, macar pentru inceput. Presupun ca promovarea Almanahului nu este foartea scumpa. Astept parerea dvs. ???

donpetru, apreciez ideea lansarii din nou a Almanahului Tehnium dar acest lucru cred ca o sa necesite niste bani: tiparire si eventuale cheltuieli cu articolele din Almanah. Cred ca aici trebuie sa stabilesti un pret pe fiecare articol si bineinteles autorii dispusii sa creeze articole. :j8:

Apropo, cam pe la ce pret te gandesti ca o sa iasa almanahul ???

In privinta relansarii revistei Tehnium, nu prea mai merge, lumea vad ca se aduna pe forum, multi gasesc aici cam tot ce au nevoie. deci, ...vanzarii reduse etc. E buna totusi ideea adunarii in almanah a celor mai buni electronisti si inventatorii ai anului cu articolele aferente. Asa parca mai merge, parerea mea.

p.s scuze de offtopic.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/581-discutii-despre-forum/#findComment-5063

Nu cred ca ati intrat prea des pe acel forum,alta concluzie nu pot sa trag.

Daca va convine mergeti cu ei inainte,va doresc succes.Dar nu stiu cum se pot impaca respectul,din partea d-voastra, cu persiflarea,din partea forumului respectiv.

Ma regasiti,ca fost user,pe acel forum.Nu vorbesc in necunostinta de cauza.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/581-discutii-despre-forum/#findComment-5069

nu prea mai merge, lumea vad ca se aduna pe forum, multi gasesc aici cam tot ce au nevoie.

Asa este,chiar mai util,poti intreba si eventual,primii raspuns la porblemele cu care te confrunti,nu trebuie sa astepti aparitia rezolvarii(daca apare) intr-un numar al revistei.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/581-discutii-despre-forum/#findComment-5086

donpetru, apreciez ideea lansarii din nou a Almanahului Tehnium dar acest lucru cred ca o sa necesite niste bani: tiparire si eventuale cheltuieli cu articolele din Almanah. Cred ca aici trebuie sa stabilesti un pret pe fiecare articol si bineinteles autorii dispusii sa creeze articole. 063.gif

Apropo, cam pe la ce pret te gandesti ca o sa iasa almanahul ???

In privinta relansarii revistei Tehnium, nu prea mai merge, lumea vad ca se aduna pe forum, multi gasesc aici cam tot ce au nevoie. deci, ...vanzarii reduse etc. E buna totusi ideea adunarii in almanah a celor mai buni electronisti si inventatorii ai anului cu articolele aferente. Asa parca mai merge, parerea mea.

Nu am calculat cam la ce pret ar ajunge Almanahul dar cred ca undeva pe la 20-25lei bucata/150-180pagini.

P.S. In maxim 24 ore am sa sterg posturile OFFTOPIC si am sa le mut intr-un alt topic din categoria Forum rules, una din sectiuni.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/581-discutii-despre-forum/#findComment-5089

Vizitator vtp2

Sincer, am crezut ca interesul pentru constructii in audio este ceea ce misca acest forum. Credeam ca o sa vad reactii si intrebari vis-a-vis de INCINTE SI DIFUZOARE! In schimb am obtinut opinii critice despre forumuri. A studiat cineva, ceva , pe www.netxpert.ro (chiar daca inca e in lucru si nu are multe materiale), sau, a citit cineva ceva despre VTP-uri pe www.e******.ro???

Eu am vrut numai sa ajut pe cei care VOR SA LUCREZE!

Cred ca m-am inselat!

a.mateescu

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/581-discutii-despre-forum/#findComment-5106

Sincer, am crezut ca interesul pentru constructii in audio este ceea ce misca acest forum. Credeam ca o sa vad reactii si intrebari vis-a-vis de INCINTE SI DIFUZOARE! In schimb am obtinut opinii critice despre forumuri.

Dl vtp, tind sa cred ca nu doriti sa vedeti jumatatea plina a paharului. Totodata am vazut ca evitati sa raspundeti la unele intrebari, pe care le reproduc mai jos:

1. As dori sa-mi spuneti cu care user doriti sa ramaneti. Eventual daca doriti il sterg pe cel vechi si il redenumesc pe acesta la fel cum era numit cel vechi. Asta ca sa nu mai existe "2". Sunteti de acord ?

2. Ma gandeam, daca tot ati deschis discutia sa lasam pentru inceput, anual sau bianual, Almanahul Tehnium. Ce pareri aveti ? Dupa aceea, in functie de succesul acestuia redeschidem si revista. In aceasta directie ne-ar trebuie si niste sponsori, macar pentru inceput. Presupun ca promovarea Almanahului nu este foartea scumpa. Astept parerea dvs. ???

A studiat cineva, ceva , pe www.netxpert.ro (chiar daca inca e in lucru si nu are multe materiale), sau, a citit cineva ceva despre VTP-uri pe www.e******.ro???

Eu cred ca cu toti am studiat cateva ceva - din sursele expuse de dvs. - dar nu inteleg de ce dvs. refuzati sa dati solutia concreta la o problema expusa de user-ul titi in forum!!!

P.S. Apropo, ati citit asta (informativ, daca tot veni vorba de forumuri) ?

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/581-discutii-despre-forum/#findComment-5108

Scuze de offtopic: Nu stiam ca Vasile vrea sa-si vanda forumul!!!!! Dar cere cam mult zic eu pe el si chestia cu recuperatul investitiei din reclama sunt...povesti de adormit copii. De regula, dupa ce se schimba proprietarul firmele care au contract de public. pe site incep sa....se faca ca ploua. In general cam asa e.

Cat despre Dl.vtp, nu stiu de ce o da asa cotita si raspunde pe langa subiect. Il credeam un om mai serios. Asa o fi! dar in forum aici nu prea arata. Eu cred ca in topicul ala cu VTP-uri putea foarte usor sa lamureasca user-ul - daca vroia cu adevarat - postand una sau doua schite de incinte VTP pe care le-a publicat in Tehnium, decat sa faca o filozofie pe tema asta care pana la urma nu a fost de folos nimanui. Dar e alegerea dumnealui... se pare ca ii place sa lucreze in referinte bibliografice aici pe forum! Nu toti avem o biblioteca foarte stufoasa acasa si nici nu ne pricepem sa talmacim spusele de pe alte site-uri, gen: netexpert.ro

P.S. Inca o data: Scuze de offtopic.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/581-discutii-despre-forum/#findComment-5144

• 1 month later...

donpetru, apreciez ideea cu anunturile Google dar sa stii ca daca numarul de vizitatori nu este mai mare de 500 nu prea este rentabila. Cei de la Google adsense sunt cam smecheri, pentru ca insasi afisarea anuntului poate informa "vizitatorul" si nu numai un click pe anunt. E ca si cum cei de la proTV nu ar primi bani pe reclama ca vezi Doamne ca nu s-a uitat nimeni la momentul t la ea, dar nu e asa.

Deci, in rest puteti trage si voi concluziile de rigoare, inclusiv admin-ul!!! thumbup.gif

p.s. Dar e bine pt inceput sa vezi cum merge. La 5 centi per click cat dau de regula pe anunturile din Romania cei de la Google si la cati dintre vizitatorii acestui forum sunt interesati, ma indoiesc ca se pot aduna mai mult de jumate dolar pe zi. Dar, poate asa iti mai acoperi cheltuilile cu hosting-ul. Succes!!!!!!!!!!!!!

:m5:

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/581-discutii-despre-forum/#findComment-6588

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock