Sari la conținut

VUMETRU

joint

Postări Recomandate

BUNA SEARA TUTUROR,AS VREA SA LEG ACEST VUMETRU LA UN AMPLIFICATOR PIONEER A-X330 DAR NU STIU UNDE?

VA MULTUMESC.post-28832-0-74175100-1427395040_thumb.jpg,post-28832-0-70978600-1427395102_thumb.jpg

Editat de joint
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

BUNA SEARA TUTUROR,AS VREA SA LEG ACEST VUMETRU LA UN AMPLIFICATOR PIONEER A-X330 DAR NU STIU UNDE?

VA MULTUMESC.attachicon.gifPicture 2.jpg,attachicon.gifimg004.jpg

Depinde ce vrei sa monitorizezi cu acel Vu-metru.

Poate fi legat la intrarea in etajul final pentru a urmarii nivelul semnalului de intrare in amplificator .

Poate fi legat la iesirea amplificatorului pentru a urmarii puterea de iesire a amplificatorului spre boxe .

Link spre comentariu

Uitandu-ma pe imaginea cu prospectul kitului de Vu-metru , din descriere reiese ca este destinat folosiri la intrarea in etajul final ( iesirea pream plificatorului ) deoarece acolo scrie ca nivelul de intrare maxim ar fi de 750mv .

Si tot in descriere spune ca daca nivelul de intrare este mai mic atunci rezistenta R1 trebuie inlocuita cu una de valoare mai mare .

Ai cumva si schema acestui Vu-metru?

Editat de dominicue
Link spre comentariu

post-28832-0-42568900-1427643679_thumb.jpg

Uitandu-ma pe imaginea cu prospectul kitului de Vu-metru , din descriere reiese ca este destinat folosiri la intrarea in etajul final ( iesirea pream plificatorului ) deoarece acolo scrie ca nivelul de intrare maxim ar fi de 750mv .

Si tot in descriere spune ca daca nivelul de intrare este mai mic atunci rezistenta R1 trebuie inlocuita cu una de valoare mai mare .

MULTUMESC FRUMOS PT. ATENTIE DAR PROBLEMA ESTE CA EU NU STIU UNDE ESTE IESIREA PREAM PLIFICATORULUI(SUNT AFON CU ELECTRONICA).

DA AM SI SCHEMA.

O SA FAC POZE DIRECT LA PLACA AMPLIFICATORULUI,POATE ASA IMI ARATATI UNDE TREBUIE LEGAT ACEST VUMETRU.

MULTUMESC.

Editat de joint
Link spre comentariu

In ce sens, ce semnificatie au bornele sau de la ce etaj din amplificator sa preluati semnalul?

DA VREAU SA STIU DE UNDE SA PREIAU SEMNALUL.BORNELE SUNT PENTRU ALIMENTARE SI INT.AUDIO.

AM UN AMPLI.PIONEER A-X330 SI VROIAM SA-I PUN ACEST VU.

MULTUMESC

Editat de joint
Link spre comentariu

post-28832-0-34533000-1427654923_thumb.jpgpost-28832-0-32833900-1427654949_thumb.jpg

Link spre comentariu

Ma intereseaza ce model de amplif Pioneer  este cel din imagine , pentru a putea gasii o schema la el , pentru ca dupa pozele postate este imposibil de indicat locul in care se poate conecta Vu- metrul .

Editat de dominicue
Link spre comentariu

Ma intereseaza ce model de amplif Pioneer  este cel din imagine , pentru a putea gasii o schema la el , pentru ca dupa pozele postate este imposibil de indicat locul in care se poate conecta Vu- metrul .

Este un Pioneer A-X330,am cautat pe net schema dar n-am gasit nimic.post-28832-0-67224400-1427865363_thumb.jpg

post-28832-0-83941200-1427865426_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock