Sari la conținut

Soft-ul PCB cu care lucrezi poate sa faca asta ?

donpetru

Postări Recomandate

Stiti proverbul ala: vorba multa, saracia omului. Cam asta ati facut dvs. anterior.

Ca sa eliminam orice comentariu inutil postati fisierul EAGLE (asa se numeste soft-ul, asa scriem, daca vreti folosim si prefixul de Autodesk in fata), din care sa reiasa lipsa pad-urilor pe partea top, asa cum ati aratat mai sus. Daca nu postati asta, tind sa cred ca modificarile le-ati facut...dupa generarea gerber-elor in cu totul alte soft-uri, poate chiar si in paint. Dar eu nu asta am urmarit in discutia din acest topic, ci ce putem face exact cu uneltele soft-ului, nu ce putem face ulterior cu alte programe prelucand fisierele gerber. Sper ca ati inteles acum mai bine ideea.

Numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca nu postati asta, tind sa cred ca modificarile le-ati facut...dupa generarea gerber-elor in cu totul alte soft-uri, poate chiar si in paint. Dar eu nu asta am urmarit in discutia din acest topic, ci ce putem face exact cu uneltele soft-ului, nu ce putem face ulterior cu alte programe prelucand fisierele gerber. Sper ca ati inteles acum mai bine ideea.

adica am mintit,aburit sau ce am facut?

Domnule donpetru am multe comentarii legate de postul d-voastra dar ma abtin si ma retrag din discutie, este la latitudinea d-voastra daca sa mai pastrati posturile ,fiind vorba multa,sau sa le stergeti si puteti sa-mi stergeti si contul pentru ca nu voi contesta acet lucru si nici nu voi mai posta pe acest forum.

sa auzim de bine!

Link spre comentariu

Si totusi ce va retine sa postati fisierele proiectului realizate in EAGLE de unde sa reiasa modificarile pe care le-ati prezentat in imaginile atasate anterior !!!!!! Asta atitudine de mai sus ce denota ? Ca am avut dreptate??? Poate ca da, poate ca nu. Sa stiti ca export si eu fisierele gerber, le trec in gerbview (poate nu ati auzit de acest program, dar cautati-l pe net, poate va intereseaza) sau direct export layerele ca imagine, duc stratul top in paint, sterg pad-urile pe top si dupa acea va prezint rezultatul. Insir cateva abureli in cateva postari, o parte din precizari adevarate, si creez impresia ca modificarile le-am facut in EAGLE dar nu e asa. Bineinteles ca lipsa padurile pe top in EAGLE nu cred ca se poate face direc prin intermediul soft-ului (nici chiar folosind un copper plane stop pe layer-ul care ne intereseaza) dar ati prezentat totul dintr-un punct de vedere ca se face si cand vi se cere dovada direct, va suparati, fara rost... bla, bla, bla.

In fine, ideea e ca daca nu prezentati fisierele EAGLE de lucru cu modificarea prezentata in imagini, toata povestea dvs. nu are sustinere. Daca nu faceti asta, asta inseamna ca am avut dreptate.

Si inca ceva..., e suficient sa prezentat fisierul cu cablajul ca nu ma intereseaza schema. Ce spuneti ? Ajungem la o intelegere sau ne luam fiecare cartile si plecam acasa!!!

Link spre comentariu

• 1 month later...

Cel mai bun software este acela cu care te-ai obisnuit. Intr-adevar: unele au ceva in plus fata de celalalte, dar in 95% din cazuri poti face un anumit lucru in ORICE program.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock