Sari la conținut

Circuitul 393

gaby_sult

Postări Recomandate

Vad ca sunt utilizate 5 operationale, nu cunosc un circuit integrat care sa contina 5, cu 4 este 324, mai vad ca sunt alimentate la tensiuni dferite, nu stiu cum se poate rezolva aceasta pe un singur cip.

Poate detaliati aplicatia.

Editat de miron1947
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cele 4 comparatoare sunt de fapt doua capsule LM393 - comparator dual si pot fi inlocuite cu 1 bucata LM339 - comparator cvatruplu.

Nu stiu LM-urile cum sunt, dar variantele fabricate de IPRS, betaM393 erau jumatate din betaM339. Posibil chiar sa fi avut acelasi cip, de 339, dar dar la 393 sa fie legate intern doar doua din cele patru comparatoare.

Editat de ciby
Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Cele 4 comparatoare sunt de fapt doua capsule LM393 - comparator dual si pot fi inlocuite cu 1 bucata LM339 - comparator cvatruplu.

Nu stiu LM-urile cum sunt, dar variantele fabricate de IPRS, betaM393 erau jumatate din betaM339. Posibil chiar sa fi avut acelasi cip, de 339, dar dar la 393 sa fie legate intern doar doua din cele patru comparatoare.

Va multumesc pentru raspuns...... am folosit una bucata LM339 - comparator cvatruplu in loc de 2 capsule LM393 - dual comparator iar rezultatul este OK.

O zi buna va doresc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock