Sari la conținut

DP0121 - Kituri / cablaje cu TDA7294

donpetru

Postări Recomandate

Am deschis acest topic deoarece as vrea sa stiu daca sunt utilizatori interesati sa achizitioneze urmatorul tip de cablaj imprimat:

2xTDA7294 PCB Bottom View.png 2xTDA7294 PCB Top View.png

Este vorba de un cablaj in doua straturi cu posibilitatea utilizari a doua TDA7294 atat in regim stereo cat si in punte, trecerea in cele doua regimuri facandu-se cu ajutorul unor jumperi.

Daca sunt cel putin 30 de comenzi ferme pana la data de 15 martie 2015, de abia dupa aceea voi putea face comanda de aceste cablaje, pretul unuia fiind de 12lei bucata. Culoarea silkscreenului este informativa in imaginile de mai sus - asta putem stabili cu toti la data mentionata anterior: adica poate sa fie rosu, albastru sau verde, cu scris de culoarea alba.

Asadar, ce spuneti?

Numai bine

Editat de donpetru
modificare titlu topic
  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pana acum sunt 14-15 bucati.

Mai sunt aprox. 2 saptamani pana la data limita cand voi trece la etapa a doua, respectiv colectarea avansului pentru realizarea kiturilor. Dar, pana atunci, sa vedem daca se aduna cel putin 30 de bucati.

Intre timp, am deschis si un sondaj privind culoarea silkscreen-ului.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Pana in acest moment s-au adunat 19 bucati... pana la limita de 30 mai era, deci, nu-mi ramane altceva de facut decat sa gasesc niste sponsori.

Multumesc. Numai bine

P.S. O sa mai las topicul deschis cateva zile.

Link spre comentariu

Vesti bune. Am gasit si un sponsor.

Deci voi da drumul la comanda pcb-urilor de mai sus cu observatia ca, culoarea cablajului va fi albastra si nu rosie. Deci, am respectat rezultatul sondajului acestui topic.

Cei care v-ati inscris mai sus, veti putea face plata cand voi prezenta cablajele in acest topic. Nu promit, poate veti avea si o reducere (ex. transport gratuit cu Posta Romana), dar asta, repet, voi stabili cand voi avea cablajele.

Din pacate pentru proiectul TA1000PS va trebui sa mai asteptam.

Numai bine

EDITARE ULTERIOARA - imaginile finale 3D ale produsului:

Blue 2xTDA7294 PCB Top View.pngBlue 2xTDA7294 PCB Bottom View.png

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Au sosit cablajele, O sa revin maine dimineata sau in noaptea asta cu imagini cu cablajele (va spun asta din cauza ca sunt la incarcat acumulatori aparatului foto). Pe langa cablaj o sa va trimit prin e-mail si schema electronica, ca sa va ajute la ansamblare.

Cred ca o sa ansamblez si vreo 4...5 bucati dar asta voi face dupa ce voi avea tot setul de componente (in acest moment mai am nevoie de niste rezistoare).

Preturile sunt dupa cum urmeaza:

1 buc. cablaj = 12 lei /bucata

2 buc.  = 11 lei / bucata

3...10 buc.  = 10 lei / bucata

+10 buc. = 9 lei / bucata.

IMPORTANT: Preturile actualizate le gasiti in postarea nr. 45 de aici (pagina 3 a acestui topic): http://www.tehnium-azi.ro/topic/5761-kituri-cablaje-cu-tda7294/page-3?do=findComment&comment=61654

Bineinteles, daca voi mai gasi sponsori, o sa incerc sa produc si partea de alimentare cu protectii, pentru acest kit, poate si un corector de ton etc. Dar asta dupa sarbatorile de Paste. Pana atunci, as vrea sa vad cat din cei care au dorit un cablaj il vor achizitiona.

Plata se va face anticipat intr-un cont (disponibil prin mesageria privata a forumului - trimiteti-mi un mesaj pentru comanda si o sa vi-l comunic) iar produsele vor fi expediate urmatoarea zi lucratoare cu Posta Romana sau cu o firma de curierat rapid (la alegere).

Revin cat de curand posibil cu pozele promise.

Numai bine

Link spre comentariu

Am notat ceea ce ati spus mai sus.

Maine dimineata o sa revin aici cu imaginile promise cu cablajele. Intre timp, am ansamblat unul dar nu complet din cauza ca mai am nevoie de doua tipuri de rezistoare.

Cat de curand posibil, dupa ce completez stocul si cu celelalte rezistoare necesare, va pot oferi 4 bucati neansamblate, deci cablaj si piesele aferente. Pretul versiuni neansamblate o sa vi-l comunic maine dupa ce postez aici pozele. 

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock