Sari la conținut

Realizare cablaj ( metoda transfer tonner )

Postări Recomandate

Intrebati la un centru de umplere cartuse din localitatea Dvs. preturile sunt diferite de la un centru la altul si de la o localitatea la alta.

Editat de miron1947
  • 1 year later...

Eu as dori sa-mi achizitionez modelul HP LaserJet 1022n deoarece am auzit ca este foarte buna pentru cablaje indiferent ca vorbim despre metoda transferului de toner sau cea foto.Foloseste careva  respectivul model?

Seara buna,este foarte bun acest model specificat de dvs.Eu folosesc HP1020,un model mai vechi,insa ambele folosesc acelas cartus.Un cartus original costa 230lei,dar se gasesc after market cu doar 55lei si printezi destul de mult,deci se merita.

Tinand cont ca titlul topicului se refera la metoda transferului de toner nu vreau sa fac off topic postand aici prea multe despre metoda foto pe care sunt tentat sa o incerc deoarece cea a transferului de toner ma calcat pe nervi destul iar daca nu imi va reusi nici cu folie pnp de care doresc sa-mi achizitionez in curand,cred ca o voi lasa balta pe veci.Dar in ceea ce priveste metoda foto as vrea o imprimanta care sa lase cat mai mult toner pe folie(negrul sa fie negru pentru ca lumina uv sa nu afecteze zonele neexpuse) pentru a nu mai ma complica cu suprapunerea a 2 folii deoarece am auzit ca asta le da batai de cap multora din cauza ca nu reusesc sa suprapuna perfect iar atunci apar surprize neplacute.Am precizat mai sus ca doresc sa-mi achizitionez modelul de imprimanta HP LaserJet 1022n deoarece are o reclama foarte buna dar oare este suficient de performanta pentru ca in cazul metodei foto sa se poata folosi o singura folie?Asta evident ca poate sa spuna doar cineva care a experimentat asa ceva.

• 2 months later...

Din pacate n-am reusit sa gasesc aici unde locuiesc modelul de imprimanta HP LaserJet 1022N iar online nu vreau sa comand caci as dori sa fac si o proba inainte de a cumpara.In schimb am gasit modelul HP LaserJet P2015N si as vrea sa stiu daca cineva de aici foloseste asa ceva pentru a realiza cablaje prin metoda transferului de toner si daca este multumit de respectivul model.Numai bine tuturor!  :hi:

Editat de Ciprian 81

Am auzit si eu ca este indicat ca tonerul sa fie original dar conteaza ca si imprimanta sa depuna toner cat mai bine.Si am mai auzit ca sunt recomandate imprimantele second hand cand vine vorba despre realizat cablaje deoarece cele noi cam fac economie la toner.

Haideti atunci sa va spun ca eu am fost la cineva care are imprimanta laser XEROX Phaser 3160N de am printat cablajele pe hartie de afis dar nu s-a transferat tonerul pe placa decat partial iar uneori s-a intamplat sa mai si curga.Deci ori nu a fost bun tonerul,ori eu n-am stiut cum sa reglez temperatura fierului de calcat.Dar vreau sa-mi i-au imprimanta HP deoarece am auzit ca acestea sunt cele mai recomandate pentru cablaje si sa incerc cu suport de autocolant despre care mai multi au spus ca poate concura cu folia speciala cea albastra.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock