Sari la conținut

Putin ajutor pentru protectie incinte acustice

bogdan_eduard_daniel

Postări Recomandate

?n pdf, pagina 2 - schema electric?, ?n col?ul drept de jos scrie: D1,D2,D3,D5,D6,D8,D11 = 1N4148.

.............

BC517 l-a? ?nlocui cu un BD681 ?i a? ?nseria o rez sau o diod? cu bobina releului, ?nc?t s? cad? pe ea vreo 11v ?i s? nu mearg? fierbinte.

.............

Ptr reglajul ?nt?rzierii se poate schimba R9 cu un semireglabil de 100k.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...

?n pdf, pagina 2 - schema electric?, ?n col?ul drept de jos scrie: D1,D2,D3,D5,D6,D8,D11 = 1N4148.

.............

BC517 l-a? ?nlocui cu un BD681 ?i a? ?nseria o rez sau o diod? cu bobina releului, ?nc?t s? cad? pe ea vreo 11v ?i s? nu mearg? fierbinte.

.............

Ptr reglajul ?nt?rzierii se poate schimba R9 cu un semireglabil de 100k.

Asa este.Cred ca trebuie sa-mi pun niste ochelari.

Link spre comentariu

Nu aveti de ce sa imi multumiti. Acesta este scopul unui forum de acest gen. (cel putin in opinia mea)

Va sfatuiesc sa postati si imagini  cu montajul . sau/si un cablaj . Stima !

Azi incep sa lipesc piesele pe cablaj.Imi mai trebuie tranzistorul BC 517.Daca o sa mearga o sa postez atat cablajul cat si o imagine cu montajul.

Link spre comentariu

Am revenit cu imagini ale montajului.

Am adaugat un LM7824 ca sa-l pot alimenta direct de la 40V(el are in schema un 7812 dar tensiunea maxima de intrare este de 35V plus ca 7824 il mai ajuta si nu se mai incalzeste asa tare) .

Am modificat R6 la 15K pentru ca la valoarea de 10k cat era in schema aveam o tensiune prea mica pe CI si nu mergea.

Acum merge perfect.

IMG_0955.jpg

IMG_0958.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock