Sari la conținut

Sursa Reglabila 0-30V/0-3A

Mircea Radulescu

Postări Recomandate

@Mireca, vad ca ai mentionat ca tranzistorul regulator se incinge destul de tare, si vad ca l-ai dublat, dar despre puntea redresoare nu ai spus nimic.

Am experimentat si eu o schema asemanatoare aproape identica, dar la un curent de numai 2A! puntea redresoare de 8A se incinge pana la incandescenta, la tine nu se incinge?

• 3 weeks later...

M-am hotarat sa cedez montajele cu care am realizat prima versiune a sursei de laborator prezentata in acest topic si anume :

- cablajul sursei

-cablajul modulului de control temperatura.

Bineinteles ambele montaje sunt functionale , DAR necesita cateva componente dupa cum urmeaza :

Sursa : 

-potentiometrii pentru reglaj curent si tensiune

Controlul de temperatura :

- operational 741 - 1 buc

-termistor NTC100K - 1 buc.

Daca este cineva interesat astept un semn de orice fel . Cel care achizitioneaza sursa va plati doar transportul coletului.

Bineinteles , voi oferi tot suportul tehnic pentru realizarea proiectului.

Va doresc o seara buna!

• 2 years later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock