Sari la conținut

Carcase pentru amplificatoare si alte montaje

Mircea Radulescu

Postări Recomandate

Buna seara ! 

Va cer ajutorul in legatura cu o informatie. 

Cred ca pentru destui pasionati de constructii audio achizitionarea unei carcase pentru montaj este un inconvenient, asa ca va rog dati-mi ceva recomandari de producatori de astfel de carcase : atat plastic cat si metalice /aluminiu.

O seara frumoasa !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intrebati-l prima oara  pe donpetru, daca accepta, sa faceti practic, reclama unor producatori.  si daca da, ce firme sunt agreate de forum.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Puteti posta legaturi catre producatori de carcase de amplificatoare audio (nu am nicio restrictie in privinta asta).

Chiar mi-ar fi placut sa vin eu cu ceva solutii, dar din pacate, personalizarea unei carcase de amplificator audio (numai pt. un anume amplificator) este foarte costisitoare deoarece trebuie facut c-da de un numar mare de bucati iar asa, orientativ, numai pentru un model de amplificator audio, ca sa rezulte un cost rezonabil pe bucata - max. 50USD (cu inscriptionare, gauri date etc) este nevoie de cel putin zece mii de dolari (daca nu mai mult). Daca as fi fost "Becali" si m-ar fi dat bani din casa, as facut de mult lucrul asta, dar din pacate, nu sunt! De fapt, faptul ca este nevoie de foarte multi bani pentru asa ceva iar perspectivele de piata din Romania sunt relativ reduse, din acest motiv nu a aparut pe piata din Romania proiecte de carcase de amplificatoare audio 100% personalizate. Au mai aparut "cutii" la care poti sa muncesti cateva zile bune sa iasa dar tot nu iese ca o carcasa personalizata complet.

Ba mai mult, am spus aproape zece mii de dolari numai pentru carcasa, ganditi-va ca si la radiatoare trebuie cam bani astia, astfel incat per bucata sa rezulte un produs cu un cost rezonabil, ca sa poata sa fie vandut, pentru ca daca carcasa personalizata si radiatoarele amplificatorului costa mai mult decat un produs complet ansamblat din comert, nu ti le cumpara nimeni (sau poti sa stai ani sa reusesti sa vinzi tot stocul) si un asemenea caz nu e rentabil.

Numai bine

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Daca va descurcati cu tamplaria, carcasa poate fi confectionata si din lemn.

Aplificatoarele cu tuburi, Sigma Concert, Beta... produse de fabrica Doina, erau in incinte din lemn, doar sasiul si masca erau metalice.

Pentru ecranare peretii erau captusiti interior cu folie din aluminiu conectata la masa sasiului.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock