Sari la conținut

Amplificator "Economic" cu TDA1524A & TDA2005

Mircea Radulescu

Postări Recomandate

Buna seara stimati colegi !

Va prezint un kit de amplificator , simplu de realizat , cu performante multumitoare pentru cei realisti care nu confunda DIY cu HIGH-END.

Amplificatorul are reglaje de ton - volum - balans cotrolate in tensiune de circuitul integrat TDA1524A.

Etajul final , cu TDA2005 in punte , furnizeaza destula putere pentru a sonoriza o camera de dimensiuni normale.

Atasez schema si cablajul amplificatorului. Voi pune poze aici pe masura ce avansez cu constructia.

Amplificator2005.rar

• Like 1

Am realizat cablajul si am pus componentele care le aveam. Maine voi primi si restul de componente comandate.

Va salut ! Nu am abandonat montajul pentru care v-am cerut ajutorul , insa l-am trecut in plan secundar deoarece proiectul prezentat aici este o comanda care trebuie onorata.

post-30868-0-04597200-1418332997_thumb.jpg

post-30868-0-76416300-1418333071_thumb.jpg

post-30868-0-31606400-1418333076_thumb.jpg

Editat de Mircea Radulescu

Proiectul este gata , este FUNCTIONAL si forma finala se prezinta ca in pozele de mai jos. Voi reveni si cu video, insa dupa sarbatori deoarece acum incep sa lucrez la boxe.

Am avut placuta surpriza sa primesc si prima comanda de cablaj pentru acest tip de proiect.

Bineinteles , daca mai doreste cineva , cablajul este gratuit ! Trebuie sa va achitati doar taxele de transport.

O seara frumoasa si SARBATORI FERICITE !

post-30868-0-74309700-1419187085_thumb.jpg

post-30868-0-96263200-1419187089_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock