Sari la conținut

Cum se scoate rotorul din Bosch 20-2re

Postări Recomandate

Periile nu sunt tepene.

Toate componentele sunt bune, rotor facut in ch, stator facut in de, rerii facute in uk. Nu-mi ramane decat sa schimbcei 2 rulmenti, nu pot face o comparatie intre cat de usor sau greu se invartea mandrina, rotorul si restul angranjului inainte. Incalzirea cred ca se datoreaza exclusiv fortelor de frecare din rulmenti

La un moment dat ma gandeam sa scot rotorul si statorul, si sa le montez astfel incat sa le pot alimenta pentru a observa cum se comporta. Problema e sa prind rotorul in 2 lagare ca sa nu "zboare".

Nu trebuie sa fie echipa si cu mandrina, scoateti angrenajele, periile si incercati sa rotiti prinzand axul dim partea cu snec( acesta http://www.tehnium-a...2re/#entry57065 unde v-am sugerat sa interveniti cu dornul).

Este posibil si ca rulmentii sa nu fie presati pana la capat si ansamblul motor sa fie tensionat mecanic.

sa le montez astfel incat sa le pot alimenta pentru a observa cum se comporta. Problema e sa prind rotorul in 2 lagare ca sa nu "zboare".

Eu cred ca este posibil fara montaje suplimentare daca nu montati partea cu angrenaje.post-9-0-53128700-1416305858_thumb.gif

Dar in situatia actuala, schimba sensul de rotatie?

Editat de miron1947

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock