Sari la conținut

Voi maine pe cine votati ?

elco

SONDAJ ALEGERI PREZIDENTIALE  

28 membri au votat

1. 1. Pe cine votati ca sa ocupe locul de presedinte al Romaniei pentru urmatori 5 ani ?

• Victor Ponta
      9
    • Klaus Iohannis
      10

Postări Recomandate

Am facut un sondaj cu canditatii la fotoliul de presedinte al Romaniei. Deci, maine e ziua cea mare, ce spuneti: avem pe cine sa votam? Va duceti la vot? Se va schimba ceva in Romania dupa alegerile prezidentiale ? :ermm:

Editat de donpetru
Adaptare sondaj pentru turul II a alegerilor
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred ca mai avem pe cine sa votam?!!! Uneori am impresia ca alegerile sunt trucate si ca anumite forte oculte au ele grija ca sa fie presedinte cine vor ei si lase impresia lumii ca asa au fost rezultatele alegerilor. Dar poate gresesc! :scratchchin:

Link spre comentariu

Nu cred ca mai avem pe cine sa votam?!!! Uneori am impresia ca alegerile sunt trucate si ca anumite forte oculte au ele grija ca sa fie presedinte cine vor ei si lase impresia lumii ca asa au fost rezultatele alegerilor. Dar poate gresesc! :scratchchin:

Subscriu si eu. Am impresia asta de cativa ani! Am impresia ca votam, dar sunt altii care se ocupa cu cel care trebuie sa castige alegerile, din pacate! :frust:

Link spre comentariu

Nu ma mira, dar fara a contesta dreptul tuturor cetatenilor romani de a vota, mi se pare cel putin nefiresc ca pentru mine care traiesc in tara sa decida cei care traiesc in afara ei si pe care optiunea lor electorala nu-i afecteaza.

Editat de miron1947
  • Like 1
Link spre comentariu

Nu ma mira, dar fara a contesta dreptul tuturor cetatenilor romani de a vota, mi se pare cel putin nefiresc ca pentru mine care traiesc in tara sa decida cei care traiesc in afara ei si pe care optiunea lor electorala nu-i afecteaza.

De aceeasi parere sint si eu, esti plecat afara, NU votezi.

Drept de vot ar trebui sa aibe NUMAI cei ce sint pe teritoriul Romaniei, in momentul votului.

Editat de DjLeco
Link spre comentariu

Drept de vot ar trebui sa aibe NUMAI cei ce sint pe teritoriul Romaniei, in momentul votului.

modificati Constitutia, cine va retine?

RR

PS - ma tem ca aveti in tara probleme mult mai serioase decat cum voteaza cei din strainantate (care e o tinta falsa daca te gandesti ca sunt ~2 milioane si voteaza ~ 150 de mii deci o prezenta de 7-8%)

Pe data de 14 noiembrie, la ora 10 diminea?a, INS va anun?a rezultatele economice (evolu?ia PIB-ului) pentru trimestrul III din 2014.

sa speram ca nu sunt vesti rele.

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

modificati Constitutia, cine va retine?

In constitutie sunt criterii generale si daca prin absurd am modifica-o astfel ca doar cei din tara sa aiba drept de vot, atunci si cei care sunt plecati temporar dar se intorc in tara vor fi lipsiti de acest drept.Mai corect cred ca ar fi abordarea rudelor mele care locuiesc in afara tarii care se abtin de la vot pe considerentele exprimate de mine mai sus(nu pe ei ii afecteaza rezultatul votului), sau mai pe scurt, cum spunea tatal meu, ca cel mai usor de suportat sunt o suta de bice la curul altuia.

cum voteaza cei din strainantate (care e o tinta falsa daca te gandesti ca sunt ~2 milioane si voteaza ~ 150 de mii deci o prezenta de 7-8%)

Am tras inca 5 ani cu Basescu cu mai putin de atat.

P.S.

Oferiti-mi un argument(nu un sentiment) pentru care trebuie ales Johannis si nu Ponta, avand in vedere atributiile constitutionale ale presedintelui(nu ce a facut Basescu).

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Oferiti-mi un argument(nu un sentiment) pentru care trebuie ales Johannis si nu Ponta, avand in vedere atributiile constitutionale ale presedintelui(nu ce a facut Basescu).

Pai..e neamt si v-a avea mai putine procese de constiinta cand va "indrepta" catre Germania, putinele resurse din tara care au mai ramas "nedistribuite" si..un premier ca Basescu va arata "continuitatea" "reformelor" financiaro-politico-judecatoresti de la noi din tara, si..o sa ne ia GAIA, asta e.

Link spre comentariu

Am adaptat sondajul din acest topic pentru turul II.

In ceea ce priveste care dintre cei doi este mai potrivit la fotoliul de presedinte al Romaniei, eu as merge pe varianta: Klaus Iohannis. Va spun lucrul asta deoarece in ultimii 25 de ani Romania nu a stiut sa fie condusa, de fapt chiar in secolul 19 ne-a fost adus un rege strain din cauza disensiunilor politice din acea perioada. Cred ca in acest moment Romania are nevoie cam de acelasi antidot desi efectele vindecarii politice ale tarii s-ar putea sa nu se manifeste cum ar trebui, fie ca ajunge Ponta, fie ca ajunge Iohanis presedinte. In plus, lucrurile s-au asezat asa de bine pentru puterile economice ale lumii (ma refer la cele interesate in mod direct), incat ambii pretendenti la fotoliu de presedinte al tarii sunt agreati si mai mult ca sigur le vor canta in struna. Deci, lucrurile in tara vor merge in aceeasi directie ca si pana acum (sa nu ne facem mari iluzii).

Link spre comentariu

in ultimii 25 de ani Romania nu a stiut sa fie condusa

Tara este condusa de guvern, nu de presedinte, acesta din urma are rol de reprezentare in relatiile externe, nu confundati constitutia cu cea facut Basescu.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock