Jump to content
Sign in to follow this  
donpetru

Circuit Maker - un PCB software dezvoltat de Altium

Recommended Posts

Acum multi ani in urma am auzit de soft-ul Circuit Maker, la vremea aceea dezvoltat, din ce imi aduc aminte, de cu totul alta companie, ca acum recent sa descoper ca compania Altium a preluat vechiul Circuit Maker si l-a lansat pe piata sub o noua interfata (destul de moderna - are module foarte asemanatoare cu Altium Designer) si, de data asta, gratis. Mai multe informatii se pot afla accesand URL-ul de mai jos:

http://circuitmaker....hy_circuitmaker

Cum vi se pare soft-ul comparativ cu alte soft-uri asemenea gratis ?

 

Editare ulterioara: Mai ramane sa vedem cand il putem descarca de pe site-ul mentionat mai sus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are foarte multe optiuni importate din Altium Designer si cred ca Altium l-a lansat pe piata tocmai ca sa familiarizeze tanarul electronist amator cu programul mama Altium Designer. Adica, te inveti gratis cum functioneaza Altium Designer folosind Circuit Maker iar maine-poimaine, cand ajungi sa lucrezi in domeniu sau sa treci la alt nivel, deja stii cu ce se mananca Altium Designer. Este o strategie binecunoscuta prin randul dezvoltatorilor de programe de proiectare cablaje imprimate. Alti laseaza pe piata versiuni limitate a soft-ului principal, asa cum face EAGLE sau OrCAD.

Eu cred ca va fi o lovitura serioasa data dezvoltatorilor de programe PCB gratis, pentru ca asa cum se anunta soft-ul, inclusiv cu posibilitatea vizualizari 3D a produsului (lucru aproape inexistent in alte programe gratis de acest gen), Altium Designer isi va consolida si mai mult pozitia in randul dezvoltatorilor de solutii PCB: gratis si contra cost.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna ziua,

 

Linkul pentru Circuit maker de la Altium:

http://altium.com/fi...00_CD_Image.zip

hixpp02, nu este Circuit Maker de la Altium, este versiunea veche. Altium a preluat licenta CircuitMaker si o personalizeaza pe structura Altium Designer. E cu totul altceva. Si cred si eu ca va fi ceva ca lumea. Acum observ ca se lucreaza la versiunea beta a soft-ului iar cand este gata o sa-l lanseze pe piata, poate anul asta sau anul viitor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.