Sari la conținut

sic jfet, silicon carbide jfet

cavit

Postări Recomandate

este un jfet pe baza de carbura de siliciu foarte rapid si rezistent la temperturi peste 300 grade,

se gaseste deja, dar vine in cascoda cu un v mos de tensiune mica care inrautateste performanta la temperatura.

se pune asa ca este un dispzitiv normal on.

pentru unele aplicatii e mai bun simplu sau sa fie accesibili toti electrozii.

fortind nota se poate distruge vmosul si ramine numai j-fetul.

momentan nu stiu cat e de scump dar e de cumparat ceva la 1200v caa 20 A.

carbura de siliciu este un semiconductor cu banda interzisa lata care poate functiona la temperaturi inalte.

post-30154-0-48536500-1410786907_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si la ce foloseste J-FET-ul asta ? Am inteles ca este rezistent la temperaturi mari, dar ne poti da un exemplu, o schema ca sa o faca lumea?! Altminteri nu vad rostul topicului. Eu nu zic ca e rau sa auzim de asemenea piese, dar parca prea sec devine subiectul, nu stiu..., poate mi se pare mie! :cool:

Link spre comentariu

Am lucrat cu C2M1000170D. Este sic-MOS. Pur si simplu superb. Dezavantajul este necesitatea comenzii in poarta cu +18/-5V.

Pentru tensiuni mari, dioda sic-schottky de asemenea superba. C3D25170H m-a impresionat ca pierderi in comutatie la 100kHz.

Tehnologie noua, preturi mari. Asteptam interventia Asiei.

Editat de smilex
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock