Sari la conținut

Placa ecou pentru statii CB / PMR portabile - se merita?

belasajgo

Postări Recomandate

In viitorul apropiat intentionez sa imi cumpar o statie CB portabila si o statie PMR. La statie CB m-am gandit la Alan 42 Multi, la statie PMR m-am gandit la Midland G7, G8 sau G9. La statiile alese de mine, magazinul online de unde vreau sa le comand, ofera posibilitatea de a le cumpara cu placa de ecou Bytrex integrata. Neavand prea multa experienta in domeniu, as vrea sa stiu daca se merita sa iau statiile "imbunatatite" cu placa de ecou sau nu?

Pe internet am gasit filmari cu aceste statii cu placa de ecou si fara (proba de sunet), dar nu imi dau seama daca se merita sau nu, respectiv daca nu cumva deranjeaza ecoul mai mult decat ajuta? Din acest motiv as dori pareri / sfaturi de la persoane care au experienta cu astfel de statii, sau cunosc placa de ecou Bytrex.

Am cautat pe internet dupa informatii despre placile de ecou Bytrex, insa nu am gasit nici scheme, nici instructiuni de instalare. M-ar interesa cum sunt montate aceste placi de ecou, daca se modifica ceva la circuitul statiilor sau doar se adauga placa de ecou prin lipirea firelor pe cablajul statiilor? Adica vreau sa stiu daca in cazul in care odata (dupa expirarea garantiei) vreau sa renunt la placa de ecou, trebuie doar sa dezlipesc firele placii de ecou sau mai trebuie sa modific ceva la circuitul statiilor pentru a le readuce la starea initiala?

Aici sunt filmarile cu proba de sunet cu si fara placa de ecou:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock