Sari la conținut

Postări Recomandate

1. Placa de dezvoltare aplicatii cu microcontrolere Atmel - seria Atmega16/32 - pentru programare folositi programul PonyProg care se poate descarca de aici:

http://www.lancos.com/ppwin95.html

Pe langa placa de dezvoltare mai ofer un modul tastatura, realizat D.I.Y., pentru dezvoltarea unor aplicatii.

Placa dezvoltare aplicatii cu Atmega32_poza1.JPG Placa dezvoltare aplicatii cu Atmega32_poza2.JPG Placa dezvoltare aplicatii cu Atmega32_poza3.JPG

Cateva caracteristici:

- stabilizator +5Vdc integrat;

- posibilitate de alimentare dintr-o sursa externa de tensiune continua sau alternativa (am spus si alternativa din cauza ca placa contine o punte redresoare);

- se poate utiliza orice microcontroler Atmel, in capsula DIP40, compatibil cu Atmega 16/32. De fapt, montajul l-am conceput special pentru aceste microcontrolere.

Deci, daca doriti sa dezvoltati aplicatii cu Atmega 16/32, atunci aceasta placa de dezvoltare este o unealta potrivita.

PRET (amabele module din imagini): 39 lei (fara transport)

2. Adaptor AC-DC cu transformator care se poate folosi la alimentarea placii de dezvoltare de mai sus:

Adaptor AC-DC 3-12Vdc cu transformator.JPG

Precum observatii din imagini cablul de alimentare este destul de lung. A fost conceput asa din cauza ca, cu multi ani in urma, priza de alimentare era departe de birou si ca sa pot sa alimentez placa imi trebuia ori un alt prelungitor, ori un alimentator cu cablu de alimentare ceva mai lung. Stiu, o sa-mi spuneti, adaptorul din imagini are o putere mult mai mare decat necesarul placii de dezvoltare postata mai sus. Precum observatii din imagini este un adaptor capabil de 1200mA pe iesire (nu l-am testat la acest curent, dar un 0,5A tine fara probleme).

PRET (adaptor AC-DC): 20 lei (fara transport).

Eventualele nelamuriri referitoare strict la produsele expuse spre vanzare le putem discuta aici sau prin mesageria privata a forumului.

Transportul produselor se poate face cu Posta Romana sau printr-o firma de curierat rapid. Lucrul asta il stabilim prin mesageria privata a forumului.

Numai bine

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock