Sari la conținut

Expeditia nautica OLT 2008

Postări Recomandate

- Si in vara aceasta voi organiza si desfasura o expeditie cu ambarcatiuni personale pe Olt pe distanta Brasov(Bod) - Fagaras(Dridif).

- Durata aprox.10 zile. Scop:sport, divertisment, cercetare. Participanti: numai persoane majore. Cheltuieli: fara taxe impuse.

- Planul amanuntit al expeditiei va fi trimis la timp celor inscrisi.

- Rog pe cei interesati sa puna aici intrebarile, astept sugestii, idei, propuneri. Precizati daca sunteti interesati sa participati. Sunteti bineveniti! :k3:

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/554-expeditia-nautica-olt-2008/
Distribuie pe alte site-uri

interesanta expeditia. E numai de pescuit ? Se poate sa venim si cu prietenele si cam in ce luna de vara este(cu aprox.)?

Nu e interesanta, e cu adrenalina, e pentrun oameni puternici. Pescuitul e doar un mijloc pentru supravietuire; daca stiti si alte metode eficiente de procurare a proteinelor (melci, broaste, raci ) sa ni le spuneti. Va fi si atelier foto, in vederea intocmirii albumului foto cu tema "Oltul prin Tara Barsei si Tara Fagarasului". Idem si un atelier literar: " pe urmele lui Geo Bogza ( Cartea Oltului )" . Mai sunt si cercetari cu caracter hidrologic cerut de sponsori: mark twain, mark two,..etc. Daca prietenele sunt minore nu se recomanda participarea lor. Cred ca luna august ar fi cea mai buna, dar eu din nerabdare as pleca si in iunie si in august sau inceputul sept..

Altceva?

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/554-expeditia-nautica-olt-2008/#findComment-4909

M-as inscrie si eu .... desi stau foarte aproape , chiar in zona pe care se va face expeditia , doresc sa particip . Barcile trebuie sa fie de vreun fel ? Sau nu conteaza ? Sper ca nu trebuie sa supravietuim numai cu ce prindem , desi sunt un bun pescar , dar 10 zile sa mananci numai peste ... :) Ce are daca prietenele sunt minore? Nici eu nu sunt de foarte mult timp major :) Imi puteti trimite planul amanuntit ? Multumesc!

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/554-expeditia-nautica-olt-2008/#findComment-4954

M-as inscrie si eu .... desi stau foarte aproape , chiar in zona pe care se va face expeditia , doresc sa particip . Barcile trebuie sa fie de vreun fel ? Sau nu conteaza ? Sper ca nu trebuie sa supravietuim numai cu ce prindem , desi sunt un bun pescar , dar 10 zile sa mananci numai peste ... :) Ce are daca prietenele sunt minore? Nici eu nu sunt de foarte mult timp major :) Imi puteti trimite planul amanuntit ? Multumesc!

• V-am trecut in banca de date .
  • Dotarea si inventarul personal n-ar trebui sa fie o piedica la participare.
  • Chiar va fi si un experiment cu tehnica de supravietuire cu monitorizare si cotare cu durata de max. 1 zi. Pentru unii neajutorati se va transforma in zi de post negru. Multi dintre participanti vor fi bucurosi sa dea la schimb caltabosii, carnatii si sunculitele pline de euri si alte chimicale contra pestelui proaspat, curat si hranitor ce face bine sus cat si jos, datorita fosforului.
  • Fiecare capitan de ambarcatiune raspunde de matelotii din echipaj.
  • Pentru planul expeditiei urmariti topicul .

:143: Am primit sugestia ca expeditia nautica sa fie dublata si de un grup terestru, pe biciclete, care avand rau de mare, vor putea urmari flotila dealungul Oltului, dupa exemplul lui Geo Bogza. Programul lor va fi integrat programului expeditiei; taberele, scopuri, programe, etc.vor fi comune.

Ce parere aveti de varianta? Vor fi amatori? Ce ar trebui pentru a o pune in practica? Cum v-ar place sa se desfasoare. Astept pareri dela toti, fie ca sunteti sau nu amatori.

PS. Poate ar fi necesar sa introduc un nou topic;" Oltul in Tara Barsei si Fagarasului, cu bicicletele dupa Geo Bogza"?

Trebuie sa ne miscam repede!!!

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/554-expeditia-nautica-olt-2008/#findComment-4957

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock