Sari la conținut

clona pickit2 suky 2010 - pickit2 suky's clone

ardiles

Postări Recomandate

dat fiind faptul ca link-ul din titlu nu mai este valabil, informatia de acolo trebuie distribuita...cred eu..

asa ca m-am gandit sa urc aici toate cele necesare realizarii unei clone de pickit exceptionale pentru un incepator.

cat despre update-ul bazei de date:

se copiaza fisierul din arhiva "PK2DFUpdate-1-62-09.zip", in Program Files>Microchip>Pickit2 V2> si se inlocuieste fisierul "PK2DeviceFile.dat" (fisierul din arhiva descrie si versiunea, se va redenumi cu "PK2DeviceFile.dat" si se va inlocui fisierul existent.)

PicKit2_Clone_5V3.3V.pdf

Pickit v2.50 install.zip

hex pickit.rar

lista piese.txt

PK2DFUpdate-1-62-09.zip

post-28812-0-26445500-1404029859_thumb.jpg

post-28812-0-97281800-1404029869_thumb.jpg

Editat de donpetru
Daca URL-ul nu functioneaza, atunci nu-l postam
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@donpetru,

multumesc ca m-ati corectat!

totusi. era bine sa pastram macar o parte din URL-ul respectiv pentru a fi identificata sursa fisierelor; acest lucru ar fi benefic utilizatorilor care cauta fisierele de acolo, in felul acesta s-ar asigura ca fisierele postate mai sus au sursa acel link nefunctional.

asa ca, daca se poate, va rog adaugati macar in text, unde am scris: "link-ul din titlu", va rog inlocuiti si adaptati textului o parte din contilutul link-ului.

va multumesc, o zi placuta!

Link spre comentariu

pentru ca pot fi useri ce cauta link-ul respectiv, cuvant cu cuvant pe google si in felul acesta se poate face trimitere catre acest topic.

sau:

in felul acesta, acest topic se transforma intr-o alternativa a acelui link invalid.

sau:

in acest fel dovedesc ca acele fisiere nu sunt creatie personala si las sa se subinteleaga ca nu pot fi acuzat in vreun fel de postare de material ilegal sau alte rahaturi de copyright...

fara suparare, dar cred ca si aici sunt "ambitiosi", ca in partea cealalta...

PS: daca doriti Dvs., puteti sterge tot topicul! mentionez ca intentia mea e buna.

@donpetru, CITITI TOT pana la capat, re-cititi daca este nevoie, si apoi trageti o concluzie.... :smile:

am mai avut noi o discutie asemanatoare...

LE: am urcat niste poze cu produsul final si functional...

post-28812-0-13610700-1404213045_thumb.jpg

post-28812-0-03579100-1404213060_thumb.jpg

Editat de ardiles
Link spre comentariu

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock