Sari la conținut

Postări Recomandate

Am rezolvat problema. Am inseriat cu semireglabilul de 200 ohm o rezistenta de 270 ohm si am reglat bias-ul la 5mv pe rezistentele de putere si functioneaza ireprosabil, fara pic de zgomot de fond sau altceva.

• Thanks 1
  • 11 months later...
  • 2 years later...
  • 1 year later...

buna, acesta este stadiul proiectului GX400 revizuit. urmeaza sa plantez semireglabilii de 200 ohmi si respectiv cei de 500 de ohmi. am un toroidal cu iesire de 38 vdc si un altul cu 42 vdc. e nevoie de pcb soft-start? asadar care ar fi urmatorul pas?

Imagine WhatsApp 2024-01-04 la 11.13.17_ef32f0ed.jpg

Imagine WhatsApp 2024-01-04 la 11.13.33_74555b9d.jpg

Imagine WhatsApp 2024-01-04 la 11.13.45_7dc47050.jpg

Imagine WhatsApp 2024-01-04 la 11.14.09_0b23294d.jpg

Imagine WhatsApp 2024-01-04 la 11.14.48_399c222e.jpg

Imagine WhatsApp 2024-01-04 la 11.15.07_bcaf5d13.jpg

• Like 2
  • Thanks 1

@Akiva , bine ati venit in forumul Tehnium Azi. Observ ca ati construit acolo in regim D.I.Y, proiectul TA1000PS. Pentru softstart pe parte de 230VAC va recomand sa parcurgeti versiunea nr.2 a proiectului TA1000PS descrisa in topicul urmator:

O sa vedeti acolo, descris intr-o pagina separata, un cablaj de softstart pe 230VAC. Deci, mai ramane, asa cum ati procedat cu cablajul TA1000PS sa construiti si PCB-ul de softstart din cadrul proiectului TA1000PSv2.

Spor la mesterit in continuoare si reveniti cat de curand si cu alte imagini privind stadiile de constructie a acestui amplificator cu module GX400.

Mare atentie la asamblarea modulelor GX400, stiu ca am spus-o si in acest topic de mai multe ori, este foarte important ca sa folositi strict diode Zener cum sunt cele mentionate in lista de piese (diode cu Iz la 5mA) si nu diode cu Iz mai mare de 5mA (au fost utilizatori care nu au avut in sertar diode de acel tip si au crezut ca functioneaza montajul bine si cu echivalente cu Iz mai mare, dar nu este asa).

• 11 months later...
  • 3 months later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock