Sari la conținut

TA1000PS - Sursa de alimentare cu softstart si protectii pentru amplificatoare audio

Postări Recomandate

Seara buna,multumesc frumos de raspuns.Pana acum din cele trei ramuri ale TA1000PS,ce-a de forta merge brici,a doua de preu si protectii merge brici iar la cea de a treia,partea de culere mai am de conectat LM35 si sunt gata.Am ales sa pun diodele de 47V exact ca in PDF deocamdata.Imi pare rau ca nu sunt doritori de cablaje pentru TA1000PS,cel de fabrica ar arata exceptional,dar cine stie poate pe viitor vor fi doritori,eu oricum vreau si va rog sa ma aveti in vedera daca comandati.Va multumesc frumos.

Multumesc,

Inca o precizare importanta, daca vreodata intentionati sa folositi TA1000PS cu un singur ventilator, deci si un singur LM35, va recomand ca intrarea cealalta unde nu o sa conectati nici un LM35, sa-i conectati terminalul din mijloc la masa (spre ex., cu ajutorul unui jumper de genul celor folosite la hard discuri pentru setarea Master-Slave).

Daca nu am conectat LM35, are ceva, e vreo problema, daca conectorul de intrare a unui LM35 de pe placa are pinul din mijloc conectat la +5V alimentare de pe placa?

Si cum pot testa functionarea ventilatoarelor fara sa am LM35 (inca nu am cumparat) ?

Conectorii de MUTE se pot unii ? bine, nu masa, celelalte terminale libere ? :scratchchin:

Daca nu am conectat LM35, are ceva, e vreo problema, daca conectorul de intrare a unui LM35 de pe placa are pinul din mijloc conectat la +5V alimentare de pe placa?

Si cum pot testa functionarea ventilatoarelor fara sa am LM35 (inca nu am cumparat) ?

Conectorii de MUTE se pot unii ? bine, nu masa, celelalte terminale libere ? :scratchchin:

Daca conectati pinul din mijloc a unui conector (HD16 sau HD17) la +5Vcc, atunci ventilatorul corespunzator conectorului respectiv va functiona la turatie maxima (sau turatie nominala) - e ca si cum ar citi MCU-ul "o supratemperatura". Asa puteti testa inclusiv protectia la supratemperatura, sa vedeti daca releele decupleaza. Spre ex., conectorul HD16 corespunde canalului audio A, deci influenteaza functionarea releului K1.

Da, conectori de MUTE se pot uni (ma refer la terminalele care nu sunt conectate la masa a acestor conectori - HD26 si HD27).

• 4 weeks later...

Din pacate, pana in acest moment s-a adunat numai de 4 bucati PCB (prea putin). Daca erau minim 20 de bucati, de abia atunci puteam vorbi de o comanda.

Te inteleg, altfel ar fi stat in amplificatorul construit de tine o sursa TA1000PS "cu cablaj de firma".

• 1 month later...

Sinaprog, Openprog, Extreme burner, Khazama. Se pare ca pt toate micro controlerele Attiny 25. 45, 85 fuse bitii sunt cum am spus Mai sus. Recomand scrierea apoi citirea dupa care de programeaza fuse bitii. Cu reset disable programat nu se mai poate face citire si eventual o noua programare fara un programator paralel un programator HV sau un fusebit doctor

Editat de gadrianno

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock