Sari la conținut

Postări Recomandate

Felicitari pentru constructia Av400v2.1 si TA1000PS. Intr-adevar, este interesant modul cum ati abordat o carcasa de amplificator verticala (mai rar vezi asa ceva).

Mi-ar place sa vad si de la alti utilizatori imagini, inclusiv de la user-ul @niksound si nu numai.

Numai bine

Seara buna,imi cer scuze de intarziere ,am avut ceva probleme cu micsorarea pozelor.Va prezint cateva poze cu stadiul la care am ajuns.Am ales la aceasta lucrare izolatia finalilor pe radiator  cu Kapton.

post-28325-0-48892200-1430590302_thumb.jpg

post-28325-0-44695400-1430590322_thumb.jpg

post-28325-0-08021500-1430590340_thumb.jpg

Editat de niksound
  • 5 weeks later...
  • 2 months later...

Am golit putin casuta cu mesaje private. Multumesc pentru observatie.

Intre timp, fac o recapitulare mai jos cu ceea ce a ramas disponibil pentru AV400v2:

- au mai ramas 5 bucati cablaje AV400v2 care se vand cu documentatia printata monocrom la pretul de 29 lei / bucata sau 49 lei / doua bucati sau 120 lei toate cele 5 bucati;

- au mai ramas si 2 bucati semi-ansamblate la pretul de 99 lei bucata (mai trebuie sa completati cablajele cu tranzistorul superdioda, prefinali si finali, si cateva piese care fac diferenta intre versiunea cu BJT in etajul final si MOSFET);

- a mai ramas versiunea cu MOSFET, complet ansamblata si reglata, cea folosita in teste, care se vinde cu 160 de lei / bucata.

Asadar, pentru utilizatori care sunt interesati de achizitionarea reperelor enumerate mai sus, ii rog sa-mi trimita aici un mesaj privat cu cantitatea si versiunea dorita.

Plata se face in avans cu tot cu transport.

• Like 1
  • 1 month later...

Buna ziua! Un modul este gata , am pus finali mjl2193g si mjl2194g si se aude destul de bine sunetul este foarte clar.

Am cumparat doua radiatoare RAD00 - AAVID THERMALLOY de 30cm.

Mai jos voi posta o poza cu modulul si o poza cu pastila finalilor.

post-27042-0-54123300-1442483982_thumb.jpg

post-27042-0-18162400-1442484012_thumb.jpg

• Like 2

Sa nu uitati sa montati cele doua capacitoare nepolarizate de 1uF si 10uF. In rest, reveniti cat de curand cu cateva imagini cu modulele amplasate in carcasa amplificatorului si cu testarea amplificatorului in sine.

Apropo, la ce tensiune va ganditi sa le alimentati ?

Presupun ca finali au fost achizitionati de tine!

Foarte bine lucrat.  :first:

Da tranzistori au fost achizitionati de mine 17 si unu l-am spart ca sa vad cat este pastila de mare.

Sa nu uitati sa montati cele doua capacitoare nepolarizate de 1uF si 10uF. In rest, reveniti cat de curand cu cateva imagini cu modulele amplasate in carcasa amplificatorului si cu testarea amplificatorului in sine.

Apropo, la ce tensiune va ganditi sa le alimentati ?

C14 este montat iar C10 l-am montat si se auzea mai intrerupt putin sunetul...

Momentan biasul este foarte mic , nu dispun de un multimetru bun , cand voi face rost de unul mai bun voi reveni cu un video.

Alimentarea momentan am doar 63V 7A 800W , intentionez sa cumpar un traf toroidal 2x50v 10A 1000W

Nu vad ce impact ar avea C10 (1uF nepolarizat) din circuitul de reglare a OFFSET-ului asupra sunetului dar ma rog, e bine ca rezultatul este conform asteptarilor.

Mult succes in continuoare si precum va spuneam mai sus, reveniti cu imagini cu amplificatorul.

Numai bine

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

A mai ramas 1 cablaj si versiunea complet asamblata cu MOSFET folosita in teste.

IMPORTANT: Ma gandesc sa asamblez cablajul ramas cu etaj final MOSFET, asemenea versiuni folosita in teste si cred ca - anul asta nu prea mai este timp - dar incepand de anul viitor voi creea un pachet cu doua cablaje complet asamblate AV400v2 cu MOSFET si un kit DP-0257 asamblat. Acest pachet il voi vinde la un pret promotional, cu sau fara radiatoare (asta voi stabili la momentul potrivit). Asadar, daca sunt utilizatori doritori a acestui viitor pachet de kituri electronice, se pot abona in acest topic din acest moment.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock