Sari la conținut

Postări Recomandate

Felicitari pentru constructie si mult succes in continuoare..., si, nu in ultimul rand, mult spor la construit.

Mi-ar face placere sa reveniti aici cat de curand si cu alte imagini cu stadiul "lucrarilor".

Numai bine

Au mai ramas 10 bucati cablaje AV400v2 - doua bucati achizitionate de utilizatorul @maricris.

plus 3 bucati semiansamblate (o sa revin zilele urmatoare cu o imagine cu aceste cablaje semiansamblate), care se vand la 99 lei bucata.

tin sa multumesc pentru promtitudinea cu care a-ti raspuns solicitari mele. in alta ordine de ideei tin sa va felicit pentru modalitatea prin care promovati produsul si felul in care a-ti ales sa-l expediati. va felicit pentru calitatea executiei PCB-urilor (sincer nu ma asteptam sa fie lucrate atat de precis si curat).  am ramas profund impresionat.

recomand tuturor - de AAF-ul AV 400 V2 .....

multumesc inca odata!  toata stima  din partea mea @maricris

mai vreau si eu 2 bucati PCB  AV400 v2 ..... am trimis mesaj si pe privat.  insa nu sunt sigur ca pot face maine din lipsa de timp. insa fac plata joi. am observat ca nu mai sunt asa multe PCB-uri asa ca va rog insistent sa-mi pastrati si mie inca 2.   multumesc pentru intelegere!

• 1 month later...

Revin cu pozele promise, ele reprezinta amplificatorul AV400 V2.1 (Mosfet), asamblat in viziunea mea, intr-o carcasa DIY verticala. Iluminatul este provizoriu, intentionez sa plasez pe radiatoare, in partea dinspre panoul frontal care este inca in lucru, doua benzi de led-uri albastre. Multumesc lui "donpetru" pentru ajutor, indrumare si de ce nu pentru intregul proiect, multumesc lui "nicsound" pentru ajutor si sfaturi.

post-9382-0-39509900-1430555844_thumb.jpg

post-9382-0-52221000-1430555942_thumb.jpg

post-9382-0-59666200-1430555961_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock