Sari la conținut

generator rezonanta Schumann 7.83 Hz

Postări Recomandate

Sunt foarte bucuros ca dupa atata timp de la ultima postare sa va prezint in sfarsit schema detaliata a unui rezonator Schumann.

Schema e preluata de pe un forum italian si rog pe cei ce au cunostinte in domeniu sa isi prezinte reactiile.

Cu o singura conditie insa , fara comentarii defaimatoare , reticente sau pe langa .Doar la obiect , despre ce poate sau nu poate realiza circuitul respectiv.Eventual sugestii despre acea bobina cu rol de generator de unde.

Stima !

post-5585-0-28710400-1401476841_thumb.jpg

post-5585-0-91524500-1401476851_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sper sa va fie de folos schemele .Si as fi curios daca gasesc pe cineva sa-mi realizeze montajul cu acea bobina realizata in interiorul cablajului .In cazul in care se ofera cineva , l-as ruga sa spuna un pret , cu tot cu piese.Pentru mine , la cat ma costa sa le iau separat de net e prea mare deranjul si aici la Suceava nu se gasesc toate piesele.

Deci astept un voluntar serios , si bucurati-va de minunile descoperite de domnul Schumann.

Pentru reticenti pot spune ca folosesc de ceva vreme un program care genereaza sunete ,prin intermediul calculatorului ,pe diferite frecvente (1-15 Hz)sunt foarte multumit si efectul e garantat.Sper cu unul dintre aceste montaje sa realizez un scut benefic in interiorul locuintei.Si va recomand sa faceti la fel , in cazul in care nu aveti deja unul .Fara sa cheltuiti sume astronomice pe aparate din comert.

Stima !

post-5585-0-85377500-1401549162_thumb.gif

post-5585-0-46689600-1401549172_thumb.jpg

Link spre comentariu

cineva sa-mi realizeze montajul cu acea bobina

Acea imagine nu este suficienta pentru a o realiza cineva, trebuie fie fisierul original al programului de realizare, fie niste cote.

Link spre comentariu

Acea imagine nu este suficienta pentru a o realiza cineva, trebuie fie fisierul original al programului de realizare, fie niste cote.

Dimensiunile placii sunt 10 x 10 , restul ma gandesc ca se poate deduce.E tot ce am vizavi de acel montaj.Fisierul original nu il am .Sunt preluate de pe un site american.

Oricum , multumesc pentru interes. Am vazut ca sunt ceva indivizi care au descarcat fisierele. Nici unul nu a indraznit sa comenteze ceva, in afara de dvs..

Nu ma gandeam ca e un subiect atat de tabu.Oricum ma bucur sa fiu de ajutor.Accesul la informatie e o chestie importanta.Si ar fi bine daca s-ar aplica pe scara mai larga.Altfel stam si ne uitam unii la altii si vb. despre Fat-Frumos si Ileana Cozsanzeana. :)

E ca si cu chestia aia . Cumparam wiskey de proasta calitate la 200 RON sticla .Cand putem face palinca romaneasca de cea mai buna calitate la pret de 10 x mai mic.Toti se imbogatesc si noi stam si ne uitam unii la altii. Avem , cele mai mari rezerve de cupru din Europa si unele dintre cele mai mari rezerve de metale rare , electronisti care sunt in stare sa faca sateliti din tabla si sarma .Si totusi exportam minereu , busteni si petrol brut.

Stima !

Editat de samedaniel
  • Like 1
Link spre comentariu

Subiectul nu e tabu. Pur si simplu nu prezinta interes. Spui ca folosesti asa ceva cu rezultate concrete. Eu (probabil si altii) nu inteleg la ce te referi. Ce combati? Ce rezultate? De ce m-ar interesa efectele "ghidului de unda" natural al planetei? Care-i poanta?

Cablajul de care vorbesti se realizeaza foarte usor foto.

Editat de smilex
Link spre comentariu

Chiar ma gandeam unde au disparut defaimatorii . Se pare ca traiesc inca.

Ca sa va scutesc de treaba o sa spun chiar eu : Montajele respective nu sunt bune de nimic .Vrajeli aiurea .

Chiar nu sfatuiesc pe nimeni sa cheltuie bani pe ele.

Multa stima ! Se poate sterge subiectul . Nici nu stiu de ce l-am mai publicat .Mai trece timpul .

Totusi pentru cei interesati cautati pe google efectele undelor de rezonanta.Aveti un link cu programelul despre care vorbeam (generator de unde ).Incercati pe propria piele.

http://www.softpedia...nload-8475.html

Este distribuit gratuit , si nu se incalca nici un drept de autor.Se poate verifica.

Stima ,

Editat de samedaniel
Link spre comentariu

Asa e, te-ai suparat aiurea. De unde naiba sa stiu ca e vorba de o terapie? Nu ai precizat, sau n-am fost eu atent. Personal nu cred in ea, dar daca ai observat obiectiv efecte, ar fi bine sa le faci cunoscute impotriva altor opinii, inclusiv a mea. Admit ca ma pot insela.

Link spre comentariu

Asa e, te-ai suparat aiurea. De unde naiba sa stiu ca e vorba de o terapie? Nu ai precizat, sau n-am fost eu atent. Personal nu cred in ea, dar daca ai observat obiectiv efecte, ar fi bine sa le faci cunoscute impotriva altor opinii, inclusiv a mea. Admit ca ma pot insela.

Referirea nu era la dvs.Cu totii gresim , doar nu suntem sfinti .Eu sunt un fel de musafir pe acest site ,daca am avut 2-3 subiecte pe tot parcursul.Insa am cautat sa vin cu ceva ce mi s-a parut interesant si am vrut sa aduc la cunostinta si altora.Insa am observat si in trecut o chestie ciudata pe acest site si nu numai.Cum apari cu un subiect mai putin mediatizat ce nu include , boxe , casetofoane sau telefoane de tot felul .Cum apare cate un individ cu porecla de prin desene animate si incepe cu tot felul de proverbe de prin reviste tabloid.

Am postat acel program , tocmai pentru cine este interesat sa-i incerce efectele.Personal in jurul frecventei de 7-8 Hz se simte o stare de motivare crescuta,buna dispozitie , si un nivel crescut de energie.

Stima ,

Editat de samedaniel
  • Like 1
Link spre comentariu

Precizez de la ?nceput c? nu cred ?n eficien?a unui astfel de dispozitiv, chiar ?i ca efect terapeutic, e similar cu rezonan?a cristalelor, ori cu mantrele f?cute continuu. Ce se ?nt?mpl? la frecven?e mai joase, ca cele emise de cutremure, cum ar reac?iona organismul, ?n spe?? creierul? Oricum, m? ?ndoiesc c? o bobin? pe cablaj, tehnic? folosit? la frecven?e ?nalte, poate emite infrasunete. Sau poate efectul e at?t de mic c? nu poate fi analizat. Nici difuzoarele de 18 ?oli nu redau astfel de sunete, doar mi?c? aerul. Era cineva care insista c? aude astfel de frecven?e, folosind un difuzor special ?i un amplif de 1kW, probabil auzea rezonan?ele din apartament date de armonicile mecanice ale difului ?i ale cutiei. Acolo era vorba de 12Hz, aici e vorba de frecven?e ?i mai joase, care nu pot fi realizate dec?t cu echipamente mecanice sau electromecanice speciale, c?ci nu s?nt sunete ci vibra?ii. Ori vibra?iile s?nt d?un?toare.

.........

Dac? exist? un efect, e posibil s? fie unul placebo.

..........

P.S.1 Toate oscilatoarele prezentate s?nt cu form? de und? dreapt?, nu sinusoidal?.

''Col?urile'', eventual cu ciocuri, vor creea armonici superioare audibile ?ntr-un dispozitiv electromagnetic. Acelea poate se ''aud''. Cine a ?ncercat un montaj de generator de tensiune alternativ? de la 12Vcc la 220V/50Hz cu 555 ?i trafo ridic?tor ?tie ce spun, ?i ce greu e de amu?it acel traf.

P.S.2 M? tem c? acea bobin? pe cablaj e doar o rezisten?? neinductiv? prin modul de ''bobinare'', deci nu va emite ?n veci ceva, poate doar va consuma energia slab? debitat? de 555. Dovada s?nt rez ?nseriate.

P.S.3 Ca fapt divers, c?nd am v?zut montajul cu bobina pe cablaj, mi-am amintit c? am avut o anten? de camer? tv cu amplificare, ce avea o antena interioar? realizat? dintr-o bobin? cu c?teva spire, aproximativ de aceea?i m?rime.

Editat de zal
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock